Темава оддамна не ја следам како порано, ама морам да ја пофалам @marama. Скоро па совршено е, толку свеж изглед, игри со бои, ама баш се што видов одлично ти прилега на лик, тен...
Спојлер Пудра - Maybelline Super stay Коректор - Лореал Веѓи - ABH Сенки - Morphe Трепки - Алиекспрес Хајлајтер - Wet N Wild Бронзер - She Кармин She
Спојлер: Продукти Пудра мејблин суперстеј 10 Коректор револушн 8.5 Камрна пудра револушн банана лајт Бронзер есенс Руж вет н вилд Хајлајтер голден роус 3те во сребрено паковање Веѓи голден роус 207 Сенки револушн голема палета само со кафеави нијанси Светкава сенка револушн фоил ребоунд Маскара есенс црно-зелена Молив за уста импала 209 Кармин авон марвелоус мока
Спојлер: Користено: -Пудра Хелти Микс -Молив за веѓи Мејбилин brow satin -Сенки Аура romantic sunset палета -Маскара Lash sensational -Туш на Golden Rose со мека четка На усните имав само лабело кога се сликнав
Знам, не ми растат. Се обидувам да ги израмнам највеќе што можам со моливче ама не сакам да ми се многу нападни. Сум пробувала со рицинусово масло ама кожата не ми го поднесува, ми се исфрла одма и така.
Цртај ги да се со иста должина. Едната ти е нежна, а другата нападна. Ти стои понагласени да се отколку нежни. Според мене.
Сенки - Sleek Туш Голден Роуз Маскара Голден роуз Пудра Голден Роуз Коректор Mur Молив за веѓи Есенц Хајлајтер Вет ен Вајд Бронзер Авон Кармин Авон Течен Кармин Малена Молив за уста Голден Роуз
Пудра Голден роуз Бронзер ингрид Хајлајтер ревуар Коректор есенс Маскара аура Туш есенс Кармин аура Сенки катрис Веѓи аура
Како сликате да се гледаат боите? Никако не успеав, ама ајде да ставам и јас еднаш (втор пат поточно). Спојлер: Користени производи