@Marina*F не е баш меко да се топи, ама е пигментирано. Оваа боја 33 е многу убава, неколку пати ја купувам.
Користено: Пудра - Авон Сенки - Авон Кармин - Авон Маскара - Авон Туш - Аура Бронзер (камена пудра најтемната) - Аура Веѓи - моливче Аура
Незнам искрено јас oд Шведска ја земав. Сенките се на Urban Decay Metals i сината палета на Lancome. На долниот дел имам тиркизно моливче на Golden Rose od Metals колекцијата. Трепки Ardell Demi wispies и хајлајтер е пигмент на Inglot.
Да, левото око ми е малку згрешено ама набрзина беше, колку да ги пробам сенките, не беше за никаква пригода.( (Во смисла ми е подзабришано кај шо не треба хаха)
Користено: -пудра Seventeen time plus -флормар 401 молив за веѓи -коректор мислам maybelline -палета сенки Gold Rush PS -маскра Maybelline Snapscara -туп врска неам избледен е текстот ама не е некоја скапа марка а топ ми е
Имам, на аура prime me ама не ми одговара ? Инаку не ми се мрсни капаците и општо лицето, ама ми се мрсат (понекогаш)
Да..слабост ми е.Едното око и да го направам другото ќе го утнам.. А и башка исушен ми е тушот многу.Како пенкалце е.Ќе си земам нов и ќе вежбам пак цело време. Мали очи имам и само една другарка знае да ми го погоди.