Користено: Веѓи - set eyebrow She Пудра - Авон Коректор - Аура Руж и хајлајтер - USHAS Маскара - Maybelline lash sensational Бело моливче и туш - Малена Сенки - Matte eyeshadow DoDo Girl Кармин - GR течен кармин бр. 21 нијанса Види го прикачениот фајл 502842
Пудра - Мејбелин суперстеј Сенки - Бетик/ Морфи Трепки - Алиекспрес Веѓи - Есенс Бронзер - Хула Бенефит Хајлајтер - Кико Кармин - ГР 13
Јас сум мори.. Баш добив коментар, дека 'не личам на мене', од другарка на ќерче, која прв пат ме гледа нашминкана Појма немам, 2 кармини и едно моливче се измешани. Избришани им се и букви и се'. Едит.. прочитав. Голден роуз се двата, бројчиња не знам, ама едниот е кожа боја, другиот џиш црвен
Пудра llums Коректор aura Бронзер aura 908 Сенки aura nude палета Туш golden rose Маскара essense Руменило и хајлајтер Pro artist pad backstage Веѓи моливче од essence Усни aura karma 40 и моливче 12
Подлога за сенки корекотор aura cover me Сенки Jaclyn Hill и no name Моливче за веѓи Avon Маскара Maybelline lash sensational Туш Malena
Црна те замишљав, не знам зошто? А ти плава Еве од мене една свадбарска Benefit Porefessional Face Primer MAC Studio Fix Fluid N5 Maybeline Instant Anti Age Concealer 01 Light Wet&Wild Photofocus Pressed Powder Neutral Buff Не се гледа ама имав и: Essence Sun Club Matt Bronzing Powder Darker Skin Max Factor Multi Matt Blush 020 La-Lavander Soph X MUR Highlighter Palette Wet&Wild Photofocus Natural Finish Setting Spray Anastasia Beverly Hills Soft Glam Essence Liquid Ink Waterproof Eyeliner L'oreal Flase Lash XFiber Xtreme Resist Waterproof Mascara + трепки Aura Trend It Up Waterdrop Brow Liner Waterproof 030 Essence Make Me Brow Eyebrow Gel Mascara + Maybelline Superstay Matte Ink Ruler