Имам сменето милион пудри, но откако ја пробав оваа немам помислено за друга Ја покрива секоја најмала точка на лицето и убаво се размачкува, многу е мрсна.. За сува кожа како мојава е врв.. Ако имаш мрсна кожа, никако пудрава
Се извинувам што сликава ми е бош, нешто не ми иде денес Користени производи: Benefit Porefessional Primer MAC Studio Fix Fluid N5 Maybelline Instant Anti Age Concealer 01 Light Essence All About Matt! Fixing compact powder Avon True Colour Glow Bronzing Pearls - Deep Bronze Essence Matt touch blush - 20 Berry Me Up! Rimmel Waterproof bronzing powder - 021 Sun Light Soph X Revolution Highlighter Palette Max Factor Lasting Performance Setting Spray Очи: ABH Soft Glam - Orange Soda Revolution Pro Regeneration Trends Mischief Mattes - Underdog, Ricochet, Cursed Fenty Beauty Moroccan Spice - Mo'rockin Ice (за жал скоро ич не се приметува на сликата, а е преубава сенка) - тука е баш доловена Avon True Colour Glimmerstick Diamonds Eyeliner - Sugar Plum Трепки Aura 04 Miaou Miaou Bourjois Ultra Black Mascara + L'Oreal False Lash XFiber Mascara Wet&Wild Megaliner Aura Browmatic Dark Brunette Malena Lipliner Pencil No. 209 Max Factor Matte Lipstick - 25 Blush
Убава е шминката и боите и техниката и се.Ама нареден пат насмевни се,се гледа дека си симпатична девојка.Многу поприродно ќе изгледа. Ова е само критика,ништо лично.
Спојлер Пудра ingird Палета за контyр мур Хајлајтер wet'n'wild Кармин colour pop i bh молив Палета сенки морфи Веѓи аура
@krofnicka27 Абе со Џон ставаме потпис за совршенство @Amaris You are so so pretty Коментирав и претходно, изгледаш многу посебно, а изборот на шминка извонредно ти го истакнува лицето на отмен начин
Пудра евелин Коректор аура Очи soph x makeup revolution Маскара новата од Голден роуз Веѓи аура Бронзер ингрид Хајлајтер ревуар Кармин минисо
Ај шо збориш. Не само што си природно убава, туку токму знаеш дека шминката е за истакнување на природните црти, а не за маскирање. Браво.