@Animali фала многу инаку, најголемиот дел од тоа што сликам за како изгледа шминката е по неколку саати откако ќе ја ставам, така да ако некаде е подизбришана, тоа е причината... Спојлер Clinique Gel Liner - Black Yves Rocher Crazy Sexy Pulp Mascara Сенки за очи: MakeUp Geek - Tuscan Sun; ColourPop - Get Out, Liar Liar; Yves Rocher Nuit Etoilee Palette - Rose Prune; Спојлер Clinique Gel Liner - Black Yves Rocher Crazy Sexy Pulp Mascara Сенки за очи: ABH Modern Renaissance - Tempera, Golden Ochre, Red Ochre, Realgar, Cyprus Umber;
Најчесто ставам само туш, маскара и пудра. Нова сум во користење сенки, so please be nice to me. Спојлер
Имав период кога многу сакав розеви сенки па ја нарачав Mars палетата на Beauty Glazed што е копија од палетата на Huda Beauty. На сликата не се приметува многу пигментот, но сенките имаат преголема пигментација многу сум задоволна. Ова ми е само пробно па затоа повеќето бои се искористени. маскарата е од есенс lash princess
Од официјалната страна на Beauty Glazed 8$ плус 2 долари шипинг до мк , ги имам гледано и на алиекспрес истите копии од Huda за многу поефтино но од таму ми беше шубе да порачам, ако не ти е провери и таму
Здраво, идеална ти е пудрата, имаме иста боја на кожа ај те молам кажи ми ги бројките на пудрите. фалаа
Пудра - Мејбелин Суперстеј Коректор - Лореал Веѓи - Есенс Сенки - Морфи / Бетик Трепки - Некој од аура не го чувам паковчето Кармин - ГР 13 Хајлајтер - Бека / Кико Бронзер - Аура *Црното е малце размачкано ама сликано е после 3-4 часа носење