Сенки gosh Црно моливче аура Туш аура Моливче за веѓи еssence(blonde) Сенка за веѓи авон Маскара авон(марк) Трепки од пазарче Коректор catrice camouflage Пудра bourjois 123 perfect
Подлога за сенки коректорот Аura Сенки no name пигменти lux (@luxpiglitter_) Маскара Maybelline lash sensational Трепки aliexpres Веѓи Avon Пудра Aura и пан стикот на Maxfactor Контури и хајлајтер Aura Моливче за уста и кармин Golden Rose
Здраво друштво долго ме немаше. ЛИЦЕ : Подлога -hey baby (мислам) Пудра- Ингрид+менхетен Коректор- голден роуз Камена пудра- импала Руж- Ингрид Хајлајтер- Ингрид Бронзер- Ингрид Веѓи - Молив аура 06 Сенки -Худа Маскара-Голден роуз Кармин - Црвен , избришано е името
@CameliaMiller @Mari* Девојки морам да ве пофалам дека на одличен начин си ги истакнувате природните црти со шминката. Преубави.
Види го прикачениот фајл 520429 Пудра- Авон Коректор- Аура Бронзер, хајлајтер и кафена сенка - Max & more Веѓи - сет за веѓи she Туш и бело моливче - Малена Маскара - Maybelline lash sensational Зелената светкава сенка - LUX glitter eyshadow Кармин - Carlo di Roma
Предобро, особеноо како се вљубив во твоите очи, ептен впечатливо и убаво доаѓа до израз твојата боја на очите
И јас Не знам зошто ама не ја замислував 'таква'. Она убава убава па за инат убава. И шминката многу погодена @Mari* ставај почесто слики
Оти многу чистиш и работиш по дома . Па и со дечките цело време зафатена, можда затоа Ама , еве, се наоѓало време и мајќите да се стокмат тип-топ
Вие на кого мислевте дека Могли е лепотица,нормално дека на мама Убава,нежна шминка,која ја истакнува природната убавина.
Како си задоволна од прајмерот на есенс, каква кожа имаш? Инаку преубава шминка, имаш некоја нежна убавина, преубави полни усни
На лето ми е по мрсна а иначе нормална Прајмерот не го мењам...макар засега Видно ми ја рамни кожата и сум презадоволна