Види го прикачениот фајл 522027 Ретко носам плава сенка ама овојпат ради аутфитот решив да експериментирам . Не ми се доловени многу боиве како што беа во живо, имам од потемната плава на крај, во средина светло плава, а на почеток бела сенка. Колку се гледа не знам, бидејќи е сечена сликава и квалитетот се изгуби. Спојлер: Користено
Имам нов хајлајтер кој ми е многу по ќеф, сакав да го доловам на сликиве ама нешто не оди како што треба. Златна нијанса е и дава многу убава топлина на лицево. Користени продукти. -Пудра Хелти Микс Боржуа( Иако почна многу да ми го суши лицето се мислам со која да ја сменам.) -Туш Кетрис со мека четка -Веѓи, сет од Мрак Авон - Хајлајтер E.l.f, ефтина е козметикава за тука, а не е лоша. - Руменило Боржуа Не знам детални броеви на продуктиве моментално, ама ако некој го интерсира ќе пишам подоцна.
Спојлер Сликите ги сликав после 6-7 часа откако се шминкав. Сенки: ABH Modern Renaissance Eyeliner: BareMinerals Lash Domination Ink Liner Маскара: Yves Rocher Crazy Sexy Pulp Веѓи: Seventeen 08 Коректор: Catrice Liquid Camouflage
Спојлер: Употребено The ordinary пудра, GR silky touch 04 , Rimmel trio бронзер, руменило и хајлајтер coral glow, GR vision кармин 103.
Да, јас сум презадоволна.. Со сунѓерче ја нанесувам и издржува со камена пудра на мојава комбинирана кожа добри 8-9 часа. Инаку фала Убав ден
Немав слика па од видео е скрин затоа е поматно. Не знам што е ова розевово на лице, изгледа одблесок
Не се шминкам многу често, еве нешто минимално ББ крема Фармаси, Nude eyeshadow palette, Лореал туш и Голден Роуз кармин (ќе ви кажам број и кој поточно).
Леле зошто усните ти се толку прецртани? Шминката е убава но си претерала со усните. На слика колку се познава а можам во живо да замислам. Се гледа дека имаш и природно полни усни, ова не ти треба. Најдобронамерно, шминката е алатка која се користи за да си ја истакнеме и веќе природната убавина, а не спротивно.
Низ слики секогаш сите ова ми го велат, не е прецртана, таква ми е, одсекогаш, и сум имала проблем со тоа.. Најдобронамерно, фала♡