Кога се шминкам за некоја пригода веѓите ги цртам со сенка и вака најдобро ми стојат покрај сенките за очи, сликата е сечена од целосна, па затоа ептен вака ги кажува валјда, кога се шминкам обично, да неречам секојдневно ги цртам со моливче и ги издолжувам, како шо е редот.. фала ❤
Мислам дека имаш мали очиња и некако толкави трепки баш не ти прилегаат најприродно, како да ти тежат на окото изгледаат. Од ова што можам да видам, шминката ти е убава на очите, освен веѓите, може ти се во фаза на растење/обликување па затоа се така нееднакви во горниот дел претежно, едната е потенка, едната подебела. Другпат малку почиста слика стави, се гледа дека убаво шминкаш очи, имам мали очи и ја, па баш би сакала да те видам и во друго издание.
Se izvinuvam ako ne se poznava mnogu, ama sechena mi e i se izgubi malce kvalitetot.. Inaku slikana sum posle izleguvanje, zatoa karminot mi e malku izbrisan i deluva samo kako ustata po rabovite da mi e nacrtana.. Спојлер Senki od paletata Modern Renaissance na Anastasia Beverly Hills Maskara i tus od Golden Rose Karmin na essence- mad about matte 01 brojce
Пудра лумс Коректор аура Веѓи аура Бронзер аура Хајлајтер и руменило револушн Сенки wet n wild Туш и маскара аура Кармин аура Занемарете подочњаци
Марама, ова ми е досега најдоброто од тебе. Многу убаво, нежно, прекрасно . Пудрата ти легнала совршено.
Пудра Мек студио Фикс nw 30 Коректор мејк ап револушн Банана пудра Молив за веѓи голден роуз Маскара Голден роуз Сенки Мејк ап револушн Хајлајтер вет ен вајд Кармин авон