Веѓи - сет за веѓи she Сенки - USHAS Туш - Малена Бело моливче - Малена Маскара - Мејбилајн Пудра - Авон Коректор - Аура Руж - Max & More Кармин - Carlo di Roma 04
Дали нијансата на карминот е идентична со оваа на сликата? Баш ваква нијанса барам. П.С. Глумица си!!!
Fala mnogu Karminot e nesto izmegju nezno rozovo i kafeno, ne znam zosto na slikava deluva kako rozov.. Ama mnogu ubava nijansa e, odgovara bas so sekakva sminka
Пудра: Loreal infallible Кармин:Боржуа rouge edition velvet 15 Хајлајтер: E.l.f apricot Glow Римел: Мејбилајн жолтиот Туш: Golden rose мека четка Контури: Golden rose пудра во во стик. Руменило: Боржуа Rose Ambre 74
@krofnicka27 Те молам немој да си ја уништуваш шминката со надцртана уста! Многу си убава, само делува многу нападно моливот на устата. Пробај со понежна нијанса,некој mauve, ќе бидеш супер!
wow! и јас вака се шминкам најчесто, црвен кармин и "голи" очи. со црвен кармин кожата треба да биде беспрекорна, а твојата е. преубава си
Хелоуууу женскииииии. Ме нема мене една година знам, (ако ме памтите воопшто) ама ете ми текна сега. И одма во омилената тема да видам како се шминкате. Да ви остам едно сличе да не ме заборајте. За регистрацијата на брат ми. Пудра Менхетен Мат Маскара Essence I <3 Extreme, Сенки Catrice Nude палета Коректор Aura correct me Хајлајтер (шо не се гледа на слика) Ingrid Cosmetics HD beauty innovation shimmer powder Моливче за веѓи Impala eyebrow pencil 5 На уста имам моливче Brooklyn 208 Контури technic color fix 2 И мааааалце трепки на крајот од очите од пазар рандом некои. Поздравче!
Спојлер MAC Studio Fix Foundation; BareMinerals Mineral veil; Catrice Camouflage Concealer; Aura Quick Stick Contour - Light; Aura Bronzer - Safari Trip ; MakeUp Geek Blush - Bliss; Sleek - Solstice Highlighting Palette ColourPop Brow Pomade - Dope Taupe; Morphe Microbrow Pencil; ABH Modern Renaissance, ABH Single Eyeshadow - Star Cobalt; Clinique Cream Eyeliner - True Black; Avon SuperShock Mascara; MAC Amplified Lipstick - Half n Half MAC Fix Plus
Пудра Голден Роуз и ингрид идеал мат Коректор, веѓи, кармин, маскара, бронзер и туш аура Сенки аура и софи
Многу ретко се шминкам, ова ми е за вечерно излегување. Пудра: Take care of me на Aura Бронзер: Ingrid Сенки: MAC Веѓи: Гелот на Авон, нијанса dark brown Маскара исто на авон Кармин: Trend it up
Clinique moisture surge 72h, Abh stick foundation, GR silky touch, Abh bronzer, Revolution highlighter, GR Blush, essence brow gel, the nubian 2 Palette, stila liquid eyeshadow la Douce, кафено моливче за очи, Clinique mascara, GR lipstick
Пудра: Ingrid mineral silk&lift Бронзер: Ingrid Туш: Naked Веѓи: Гелот на авон Маскара: Авон Сјај за усни: Aura absolute shine
Трепки aliexpres Коректор aura Црна сенка wet n wild Раката е цртана со црвен мат кармин црвена сенка и црн креон