Колку добро ти стои сенкава со бојата на очите Не знам да се сликам Боите воопшто не се познаваат, не знам дали телефонов зеза или јас не знам да сликам убаво. Ќе пробам следен пат со предна, не со селфи камера. Оти во живо баш се убави, јаки боите. Користено: Fenty Beauty Pro Filt'r прајмер и хидра. пудра Max Factor Powder puff камена пудра Aura молив за веѓи ABH Norvina сенки KVD Tattoo liner Rimmel маскара Essence руменило Fenty Sun Stalk'r бронзер Revolution x Soph хајлајтер Aura моливче за уста Catrice кармин ABH сјај за уста
Извини вака што се мешам тие на капаците ти се вирусни брадавички?Ако да обавезно да одиш да ги изгориш иначе многу се шират и многу се досадни..Сестра ми имаше и душа и излезе додека ги извади сите ама она имаше многу на грб на врат на лице.
Кармин - ГР Сенка - USHAS Маскара - Maybelline lash sensational Бело моливче - Малена Веѓи - сет за веѓи she Руж - Max&More
Ау не сум знаела дека пак може да се појават ако ги изгориш сите.. Она ги гореше пред околу 3 години и до сега нема ништо,тогаш и рекоа ако не ги извади дека се шират и може да се појават на друго место.
Пудра: Ingrid Бронзер: Ingrid Хајлајтер: Aura Веѓи: Avon Сенка за очи: Aliexpress Маскара: Avon Кармин: Baolishi
користено: -пудра Seventeen time plus 02 beige -камена Golden Rose -хајлајтер Golden Rose -маскара Seventeen X-ordinare -сенка Gold Rush палетата од Примарк -веѓи Flormar -руменило - Seventeen врска неам број не сум дома -кармин Kiko milano smart 408 *морам да се самопофалам дека сум се извештила во врска со сенките И морам да се искарам вака јавно дека веѓите сум ги у**ала до максимум.. премногу ги имам истенчено.Левата едвај можам и да ја нацртам. Сеа чекам коментари и од вас.Да видиме до кај сум
Не е лошо ама друг пат обрни повеќе внимание на трепките. Залепени ти се, расчешлувај ги пред да ставиш маскара . Си се подобрила во ставање кармин, огромен Веѓи дефинитивно и мене ми беше најтешко да научам да ги пополнувам правилно, избегнувај да ги црташ на почетокот таму треба да бидат најприродни