Ау не сум знаела дека пак може да се појават ако ги изгориш сите.. Она ги гореше пред околу 3 години и до сега нема ништо,тогаш и рекоа ако не ги извади дека се шират и може да се појават на друго место.
Пудра: Ingrid Бронзер: Ingrid Хајлајтер: Aura Веѓи: Avon Сенка за очи: Aliexpress Маскара: Avon Кармин: Baolishi
користено: -пудра Seventeen time plus 02 beige -камена Golden Rose -хајлајтер Golden Rose -маскара Seventeen X-ordinare -сенка Gold Rush палетата од Примарк -веѓи Flormar -руменило - Seventeen врска неам број не сум дома -кармин Kiko milano smart 408 *морам да се самопофалам дека сум се извештила во врска со сенките И морам да се искарам вака јавно дека веѓите сум ги у**ала до максимум.. премногу ги имам истенчено.Левата едвај можам и да ја нацртам. Сеа чекам коментари и од вас.Да видиме до кај сум
Не е лошо ама друг пат обрни повеќе внимание на трепките. Залепени ти се, расчешлувај ги пред да ставиш маскара . Си се подобрила во ставање кармин, огромен Веѓи дефинитивно и мене ми беше најтешко да научам да ги пополнувам правилно, избегнувај да ги црташ на почетокот таму треба да бидат најприродни
Шминкава баш изгледа супер, што е тука лошо? Девојката е баш талентирана. Секако дека не е шминка за на дејт, кафе или журка.