Елф козметика не знам дали ја има кај нас? Навистина јас сум задоволна од руменилото и доста ефтина козметика. Ја скратив фотката , инаку поставена во омилени производи месецов. Eлф руменило Mellow Mauve .
Спојлер: Употребено Clinique 72h moisture surge, bourjois always fabulous 24h, GR silky touch Kat von d setting powder, Abh bronzer , Revolution highlighter, Aura Blush, the nubian 2 Palette, Revolution Palette, essence brow gel,, Aura eyelashes 10,Clinique eyeliner,, lancome mascara, malena lipstick, all nighter setting spray
Сликано е со апарат затоа е толку мазна цела слика Пудра ингрид идеал мат, бронзер аура, руменило аура, хајлајтер голден роуз. Сенки аура, маскара и туш аура. Трепки аура Молив за усни ревуар, кармин аура Спреј за фиксирање авон
420 ја користам. Јас имам нормална кожа, приметувам на Т зоната каде што ми е помасна кожата ми се одделува во текот на денот, по 5-6ч носење. Кога ја купував жената од Еликсир ми кажа дека најдобра е за нормална до сува кожа што истото го потврдувам.
Користено Пудра Мејбелин тру мач Бронзер Бенефит Хајлајтер Кико Кармин ГР 13 Златна Сенка од Бетик палетата Ајлајнер ГР Маскара Есенс Веѓи Есенс
Добра е, има добра пигменатија лесно се бленда и не се рони воопшто кога се нанесува. Купена е од springcenter битола мислам дека беше околу 200 денари.