Шминкава баш изгледа супер, што е тука лошо? Девојката е баш талентирана. Секако дека не е шминка за на дејт, кафе или журка.
Елф козметика не знам дали ја има кај нас? Навистина јас сум задоволна од руменилото и доста ефтина козметика. Ја скратив фотката , инаку поставена во омилени производи месецов. Eлф руменило Mellow Mauve .
Спојлер: Употребено Clinique 72h moisture surge, bourjois always fabulous 24h, GR silky touch Kat von d setting powder, Abh bronzer , Revolution highlighter, Aura Blush, the nubian 2 Palette, Revolution Palette, essence brow gel,, Aura eyelashes 10,Clinique eyeliner,, lancome mascara, malena lipstick, all nighter setting spray
Сликано е со апарат затоа е толку мазна цела слика Пудра ингрид идеал мат, бронзер аура, руменило аура, хајлајтер голден роуз. Сенки аура, маскара и туш аура. Трепки аура Молив за усни ревуар, кармин аура Спреј за фиксирање авон
420 ја користам. Јас имам нормална кожа, приметувам на Т зоната каде што ми е помасна кожата ми се одделува во текот на денот, по 5-6ч носење. Кога ја купував жената од Еликсир ми кажа дека најдобра е за нормална до сува кожа што истото го потврдувам.