Користено Пудра Мејбелин тру мач Бронзер Бенефит Хајлајтер Кико Кармин ГР 13 Златна Сенка од Бетик палетата Ајлајнер ГР Маскара Есенс Веѓи Есенс
Добра е, има добра пигменатија лесно се бленда и не се рони воопшто кога се нанесува. Купена е од springcenter битола мислам дека беше околу 200 денари.
Спојлер: Употребено bourjois foundation, GR silky touch 04,, Abh bronzer,, Aura Blush, Revolution highlighter, Kat von d eyeshadow Palette, Clinique mascara,, essence brow gel,, seventeen lipstick
Користено: Mac studio fix fluid nw30 Mur concealer Sleek eyeshadow palette Golden roses eyebrow and gold mascara За цртањето туш за очи. Mur highlight @CameliaMiller ме прашуваше како изгледа на лице, па мислам се забележува. Avon bronze pearls Lippencil and eyepencil за усни.
Една идеја што можеш да ја пробаш некоја следна прилика, пајажинката да биде околу окото. Многу фино изгледа, еднаш сум пробала за една тематска забава Нешто вака (не е моја слика , чисто за да доловам на што мислам) Па тогаш можеш пајачето да го спуштиш кај што ти е сега пајажинката. Па и да го поврзеш со една линија до мрежата
Ги гледав сликите што сум ги објавувала во темава пред неколку години, па добив желба пак да ставам слика Користени продукти: •очи: abh soft glam, aden pigment, essence melted chrome, трепките се од али •лице: artdeco liquid camouflage, loreal infallible concealer, mur banana light powder, wet n wild contour duo, blush и highlighter •веѓи: golden rose brow pencil •уста: aden lip liner, avon matte lipstick
Истите продукти од последната слика. Повторно истите, само светкиве се од некоја палета избришано и е името
*карминот не го постирам прелош ми беше кога сликав црвен имав инаку Користено: -течна пудра Seventeen time plus -камена Голден Роуз -хајлајтер Голден Роуз -веѓи Флормар моливче -туш Голден Роуз -сенка, палетата Gold Rush -римел Seventeen X-ordinare -руж имам подоле исто на Seventeen -кармин имав црвен на Голден Роуз
Пудра ингрид идеал мат Коректор есенс Веѓи сенка од аура Трепки маскара од аура и вештачки трепки 3д бр. 26 Сјај аура supernova Бронзер, руменило аура Сенки палетата на сликата