Види го прикачениот фајл 548136 Користено: Пудра и коректор - Авон Бронзер и хајлајтер - Max&More Веѓи - сет за веѓи s-he Бело моливче и туш - Малена Маскара - Maybelline lash sensational Сенки - USHAS Кармин - мешани ми се Орифлејм нијанса Baby beige и течен мат кармин на ГР бр. 21
Пудра аура и фармаси Бронзер, руменило аура Хајлајтер ревуар Кармин аура Сенки аура и глитери од мода Веѓи аура Маскара есенс
Се извинувам што вака улетувам, како си задоволна од пудрата на Фармаси? Дали е погодна за секаков тип на кожа? Совршена и беспрекорна ти е шминката, од пудра до блендање на сенки како и секогаш, не очекував ништо помалку.
Види го прикачениот фајл 550024 Пудра и коректор - Авон Бронзер и хајлајтер - Max&More Веѓи - сет за веѓи s-he Бело моливче и туш - Малена Маскара - Maybelline lash sensational Сенки - DoDoGirl Кармин - Trend it up бр. 470
Користени производи: Benefit Porefessional Primer Essence Hydrating Primer Urban Decay Stay Naked Foundation 31NN Maybelline Instant Age Rewind Concealer Light Fenty Beauty Sun Stalk'r Bronzer - Shady Biz Wet&Wild ColorIcon Blush - Apri-Cot In The Middle Soph x Revolution highlighter Aura Browmatic - Brunette & Dark Brunette Essence Make Me Brow - 02 Browny Brows Urban Decay Naked Honey eyeshadow palette Revuar Eye Pencil - Brown Rimmel Wonder'luxe Volume Mascara Avon Matte Lipstick - Wild Cherry Fenty Beauty Mini Gloss Bomb - Hot Chocolit Max Factor Facefinity Setting Spray
Се извинувам на тапа квалитет, со селфи камера сликано, сечено, лепено е Користени производи: Catrice Goodbye Pores primer Fenty Beauty Hydrating Foundation 170 & Urban Decay Stay Naked Foundation 31NN Спојлер ни една сама по себе не ми се допаѓа, измешани двете полн погодок 170 и 31NN се идентична нијанса Maybelline Age Rewind Concealer - Light Wet&Wild Photo Focus Pressed Powder - Neutral Buff Fenty Beauty Sun Stalk'r Instant Warmth Bronzer - Shady Biz Avon True Colour Glow Bronzing Pearls - Deep Bronze Soph x Revolution highlighter ABH Sultry L'Oreal Flase Lash x Fiber Resist Waterproof Mascara Revuar Waterproof eyepencil - brown Aura Power Lashes - 22 Fairy Princess Aura Browmatic - Brunette & Dark Brunette Essence - Make me brow - Browny Brows Aura Waterproof Lip Liner - 18 Exposed Golden Rose Liquid Matte Lipstick - 10 ABH Lip Gloss - Moon Jelly Catrice Prime&Fine Multitalent Fixing Spray