Каде што ти завршува златната, ти треба повеќе кафена за да направиш убаво да се исенча. Вака изгледа само така како да си ја ставила златната. Кафеното ќе му даде длабочина на окото и ќе изгледа многу поубаво
Очи: Beauty Bay eyeshadows, sleek and Maybelline eyeshadow, alverde eyepencil, Essence mascara, golden roses eyebrow pencil Лице: smashbox super light primer, mac studio fix fluid foundation nc30, mur define & conceal c6.5. Za konturi: banana powder and mur stick, avon bronze pearl, mur highlight Усни: essence lippencil and avon lipstick
Спојлер: Продукти Пудра: гр тотсл кавер Коректор: катрис Сенки: револушн Пигмент: инглот Маскара: есенс лаш парадајс со зелено Бронзер: есенс Хајлајтер: вет н вајлд Молив за уста: аура Кармин: авон ау натурале Веѓи: сенка аура
Следен пат пробај без толку ефекти да ставиш слика ,темава не е за филтри туку за да се види шминката без ефекти. Одлична шминка како и секогаш .
Ти благодарам. 01 нијанса го имам јас. Доста е светол али ептен е природен и предобар е, можда околу 4-5 паковања имам потрошено до сега.
Спојлер Ziaja BB cream Коректор: Maybelline Fit me Веѓи: Essence brow pencil Сенка и хајлајтер: Maybelline Lemonade Craze palette Туш: She dip eyeliner, Malena eye pencil Маскара: Maybelline The Big Shot Daring Black Бронзер: Wet n wild Contouring Palette Усни: Golden Rose Dream Lips 503, Aura Ultimate Liquid Lipstick 910
Спојлер: Употребено Bourjois пудра, Rimmel камена пудра, Tati beauty палета за очи, Essence маскара, essence маскара за веѓи, abh бронзер,Aura руменило, Revolution хајлајтер, Kevyn Aucoin сјај за усни, all nighter setting spray
Задоволна сум и често ја користам. Ги има сите основни нијанси, текстури.. Преубаво и лесно се блендаат една со друга и траат долго во текот на денот. За достава платив 9 долари на тие 45 долари колку што чини палетата и ми стаса за неполн месец од Л.А. Убаво спакувано, немаа мрднато сенките за тој квалитет и 24 сенки, вредат и повеќе
Види го прикачениот фајл 557342 Сенките морав од блиску да ги сликам иначе не се гледаа... Сенки : Мејбилајн палета the blushed nudes Туш и бело моливче - Малена Веѓи - сет s-he Пудра - wet n wild Коректор - Аура Маскара - 2000 CALORIE Max Factor Бронзер и хајлајтер - USHAS Течен кармин - Аура бр. 632