Сенки: Wet n wild, Revolution Туш: Golden rose Маскара: Oriflame - One Молив за усни: Malena, 202 Кармин: Don Juan Пудра: Revlon Хајлајтер: Revuele, gold Иначе таа белата линија на забот ми е лек. Ете се познава, што да правам... да си кажам да не ме нападне некој ко пред некое време што имаше за веѓите
Користено Очи: ABH Modern Renaissance; Clinique Gel Liner; Веѓи: Radiant Eyebrow Pencil Лице: MAC Studio Fix; Aura Safari Trip Bronzer; Кармин: MAC
Пудра Голден роуз, бронзер ингрид, руменило аура, хајлајтер ревуар, кармин флормар, сенки wnw и моливче од Авон како туш, маскара катрис, веѓи аура и есенс маскара за веѓи
Користено: Прајмер за сенки - есенс Сенки и веѓи - mabeylline the nudes Пудра - Revlon Кармин - Golden rose Бронзер - Wet n wild Хајлаjтер - Revers Иначе туш немам ставено, тоа што го гледате е црна сенка
Саботна, ноќна шминка Кропната е од селфи и малку се изгуби квалитетот ама мислам дека се гледа се. Види го прикачениот фајл 570337 Користено: Сенки - Aura romantic sunset palette Веѓи - s-he сет за веѓи Туш и бело моливче - Малена Маскара - Макс Фактор Коректор - Аура Пудра - wet n wild Бронзер и хајлајтер - USHAS Кармин - ГР бр. 32
Спојлер: Употребено Fenty Beauty Pro Filt'r Hydrating Primer Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Longwear Foundation Fenty Beauty Pro Filt'r Instant Retouch Concealer Rimmel London Kate 001 Golden Sands Sculpting Palette (2 Contour Sculpter - како бронзер) Benefit Bad Gal BANG! Mascara (не ја препорачувам, гледам да ја истрошам побрзо) Fenty Beauty Eclipse 2-in-1 Glitter Release Eyeliner/Alien Bae (многу малку и суптилни светки има, се гледаат само во живо и од блиску) bh cosmetics - 88 Matte Eighty-eight Color Eyeshadow Palette Денес само обично балсамче за усни
Пушти ги веѓите понапред да растат да имаш нежна коцка и малку повеќе блендај нагоре. Се другоо е супер
Ги имав уште како мала пуштено, ама ми растат косо (спротивно од правецот на веѓата) и затоа ми се пократки .