Спојлер: Употребено Fenty Beauty Pro Filt'r Hydrating Primer Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Longwear Foundation Fenty Beauty Pro Filt'r Instant Retouch Concealer Rimmel London Kate 001 Golden Sands Sculpting Palette (2 Contour Sculpter - како бронзер) Benefit Bad Gal BANG! Mascara (не ја препорачувам, гледам да ја истрошам побрзо) Fenty Beauty Eclipse 2-in-1 Glitter Release Eyeliner/Alien Bae (многу малку и суптилни светки има, се гледаат само во живо и од блиску) bh cosmetics - 88 Matte Eighty-eight Color Eyeshadow Palette Денес само обично балсамче за усни
Пушти ги веѓите понапред да растат да имаш нежна коцка и малку повеќе блендај нагоре. Се другоо е супер
Ги имав уште како мала пуштено, ама ми растат косо (спротивно од правецот на веѓата) и затоа ми се пократки .
Спојлер: Користено Кармин: Golden Rose velvet matte 14 Сенки: Maybelline Руж: Avon Хајлајтер: Moda Течна пудра: Малена Камена пудра: Avon Сенки за веѓи: Avon Маскара: Avon Туш: Golden Rose
Па, бидејќи си седиме дома, може да си вежбаме шминкање Не мора да се шминкаме само кога треба да излеземе некаде. Ако и вас ви е досадно дома, експериментирајте со шминка, за кога ќе заврши среќно сето ова, да излеземе на некое убаво место поубави од било кога
Корона шминка Спојлер: Користени производи L'Oreal Infaillible 24h 130 True Beige L'Oreal Infaillible More Than Concealer 327 Cashmere Essence All About Matt fixing compact powder Revolution X Soph Extra Spice eyeshadow palette Aura Browmatic - Brunette Urban Decay 24/7 Glide On eyepencil - Zero L'Oreal False Lash Waterproof mascara Не се гледаат и: Fenty Beauty Sun Stalk'r bronzer - Shady Biz Alverde lipliner 05 Dusty Pink
Одамна немам поставено Користено : За очи: UD naked 1 UD heavymetals Kosichlashes ‘babe’ Clarins black liner За веѓи: Essence мала палета од две бои и четка за веѓи
Ретко користам нападна шминка, посебно сенки, туш. Вака претежно со јак кармин дали црвен или темен лила, ми е за вечерно излегување.
Корона селфи #2 Спојлер: Користени производи MAC Studio Fix Fluid L'Oreal Infaillible More Than Concealer Essence All About Matt Fixing Powder Aura Browmatic Urban Decay Naked Honey KVD Tattoo Liner - Trooper Urban Decay Glide On 24/7 - Zero L'Oreal False Lash Waterproof mascara Fenty Beauty Sun Stalk'r Shady Biz Bronzer Лабелце Alverde
Конечно да седнам и да ја испробам палетата. У секојдневие не користам вака јаки бои, па си стоеше дома и фаќаше прашина. Не сум самоуверена за да искочам со вакви бои. Таман занимација за у карантинов. Набрзина се шминкав и за по дома, така да сигурно имам по некоја утка, не замерувајте. Првично не ни планирав да споделам некаде ама сликајќи на другарка викам зашто да не. Трепките стандард на камера не ми се познаваат освен со блиц. Колку можев доловив, во живо се многу појаки боите. Види го прикачениот фајл 578186 Види го прикачениот фајл 578187 Види го прикачениот фајл 578188 Користено: Види го прикачениот фајл 578190