Спојлер Se ucham se ushte na dolniot del od okoto staviv malce bordo senka ne mozhev ubavo da dolovam
Momentalno e samo ova od problematichnoto lice aktivno se boram dobri 5 6 godini Спојлер Voedno ovie gi koristam Спојлер
Ох Стеј мет е за комбинирана со мрсна. Можеби некоја друга би одговарала за твоја кожа. Само дадов мислење немој да се лутиш.
Тогаш нискобуџетна фирма на пудра на Голден роуз ејч ди. Многу е убава а и верувам нема да ти ги истакнува порите. Здравје ако се одлучиш да ја пробаш.
Многу ми се допаѓа изгледот Сакам да те прашам овие мода глитер сенка дали имаат боја или само глитер, дали користиш лепак за светки или самостојно седат? И од каде ги купуваш? Поздрав
Ти благодарам Немаат боја, само глитер е, па под нив нанесувам сенка која е во слична нијанса. Се нанесуваат со прст, без да мора под нив да се нанесе лепак за светки ама на леплива подлога секако поубаво се нанесуваат. Овие две нијанси ме изнамачија, на слика изгледаат преубаво, од далеку исто ама кога убаво ќе се загледаш е многу неуредно, затоа и не се осмелувам да снимам видео другата нијанса што ја имам е копер и таа е многу лесна за работа, стоеше буквално повеќе од 7,8 часа. Ги има на штандот на ревуар во Капитол и во една парфимерија во Бисер, чинат од 120 до 140 денари. За други места не сум сигурна, имаат продавница карши полицијата на Битпазар па сигурно и таму ги има.
Девојки фала ви многу. -Avon powerstay foundation - Aura touch up pro 044 - Freedom Pro artist pad backstage - Aura eyebrow shadow - Aden pigment no 12 - Dinamik by Catherine Arley - Essence stay 8 h matte lipstick 04 - Aura lift it up mascara - Kosich lashes