Се чувствував креативно вечерва *Во главно ја користев палетата Elf-18 hit wonders *Веѓи - Anastasia BH - dipbrow pomade (нијанса Ash brown) *Светките се од NYX (metallic glitter paillettes)
Многу ти е чисто лицето. Што производи користеше. Поточно ме интересира за крема, пудра и бронзер/руменило
За нега на кожа користам: -Биодерма гел за миење лице (плавото паковање, за мрсна и комбинирана кожа); -хијарулонски серум на The Ordinary; -хидратантен крем Bioderma Hidrabio gel-cream -крема за сончање спф 50 на Биодерма RR tinted Од шминка користам: -ББ крема на Авон, за комбинирана кожа -Пудра на Ревлон, мат
Користев: лице: l'oreal infallable 24H matte - пудра maybelline fitt me - коректор wet n wild - пудра во прав golden rose terracotta - бронзер aura - руменоло wet n wild - хајлајтер wet n wild ultimate brow kit - за веѓите очи: revolution life on the dance floor - сенка за очи golden rose day n night waterproof - туш essence - маскара golden rose - бело моливче во водената линија уста: Golden rose бр. 06