Која е пудрата во прав од wet n wild и од каде ја зема? Да не е оваа доле, им ја барав во дм ја немаа ама не сум мрднала со кризава може ја добиле.
Кога велиш "чисти" мислиш на гелот за миење или на чистење на лице од акни и слично? Прво го мијам лицето со гелот, не ја бришам скроз водата, оставам малку влажно па нанесувам хијарулонската киселина која има за цел да врзува молекули на вода и на тој начин да го хидратира лицето, па така со оставање на влажна кожа му давам "гас" на хијарулонот. Потоа веднаш нанесувам од кремот, не чекам да се исуши или упие хијарулонската. Ваков начин на нанесување крем и серум го научив од блогерката Olena Beley и таа овој начин на хидратација го наркува "3 step moisturising", еве и линк од нејзиното видео за хидратација Има и инстаграм и таму е доста активна.
Замижано од сонцето Спојлер Туш golden rose Маскара golden rose од сивата што е Хајлајтерот на очи не ми текнува кој е Кармин essence mad about matte Пудра maybelline
Пудра аура take care of me Коректор maybelline Очи revolution и carmi, aura маскара, молив за очи аура, сенка за веѓи аура, трепки минисо Кармин аура карма 40 и star gloss 03
Се осмелив на оваа розева за време на карантинов Ја користев Morphe x Jeffree Star палетата и формулата е путерче!
Ти благодарам. Во меѓувреме нешто од архива, каде што филтерот ме има измазнето како порцеланска кукла .