Демек проба за табло, ама нема шанси да се појавам со толкав ајлајнер. Спојлер: Продукти: База: Ziaja BB cream, Catrice Liquid Camouflage Concealer, Maybelline Fit Me Concealer, Aura Ultimate Liquid Lipstick 910, Ingrid Translucent Powder Веѓи: Essence Brow Pencil 02 Сенка и хајлајтер: Maybelline x Gigi Hadid Eye Contouring Palette, Maybelline Lemonade Craze Туш: Essence Kajal Pencil 01 Маскара: Maybelline The Big Shot Усни: Golden Rose Dream Lips 502, Golden Rose Velvet Matte 27
Ајлајнерот мене ми е топ, многу си убава. Сенкава малку само треба да ја спуштиш, и исенчаш повеќе да нема таква линија
Многу ми се допаѓа бронзерот, кој го користеш. Јас од карантинот заборавив да се шминкам. Руменилото како го нанесе, на јаболчниците, така ли?
Стварно си многу убава. Нема да згрешиш да бидеш со таков ајлајнер ти стои прекрасно. Одлична шминка Нежно и перфектно Откачено и фенси
@blackblack245 Преубава си, а и боите се предобри! Следен пат можеш да ги изблендаш повеќе сенките на крајот и над капакот, да се изгуби таа остра линија. Така би изгледало многу поскладно со останатиот дел од шминката. @CindyAnn зелена боја на сенка е како создадена за тебе, совршено ти стои на ликот и косата!
Користам помада за веѓи од Kat Von D во нијанса Walnut. За „чистење“ околу веѓите NARS natural radiant коректор, а за да стојат на место користам гел за коса од Лореал. Спојлер: Фотографија од гелот Ти благодарам