После долго време Одамна ме немало тука (шминка а беше наменета за снимање видеа без некоја специјална пригода) 3 месеци и повеќе немам на мене шминка стаено, сум заборавила да се шминкам  Спојлер: Користени продукти Плус имав еден мат кармин ама не ми е тука моментално
Спојлер ќе ги напишам сите кога ќе ги проверам и нијансите Користено: Clinique eyeliner, Bareminerals Original Foundation, Aura Safari Trip Bronzer, Radiant Eyebrow liner, MAC Lipstick
Убава си, ми се допаѓа очите како ти се нашминкани, но да не ти двоеше моливчето за усни од карминот ќе беше подобро, немаше да се забележува дека толку е устата потцртувана. И напред кај веѓите, делува некако неприродно на почеток така пополнето и толку строга линијата, нема потреба од толку долги веѓи. Само мала сугестија. Туку, моливчето Davis accent е преубаво, истото скроз го имав порано и нијанса и се, го потрошив, барав секаде и никад веќе не го најдов. Од кај ти е земено? Ќе пукнам пак да го имам.
@Dream-Girl И јас сум презадоволна, со години не ги менувам овие моливчиња. Ги има во неколку парфимерии во Охрид.
Спојлер Maybelline Tattoo liner - rich berry L'Oreal Paradise Extatic Mascara Seventeen eyebrow pencil - 08 Inglot Under Eye concealer -95 Essence colour boost mad about matte - wanna play Aura safari trip bronzer