Преубаво Само една мала забелешка, не ги прави коцкасти напред веѓите, пробај тој дел по бледо да го црташ од горе.
Денес ја пробав новата палета на catrice (pro, next gen nudes) .. Искрено не очекував да биде толку добра.
Благодарам Сенките се околу 110 денари, можеш да ги нарачаш од dmall, јас едвај ги најдов во една парфимерија во Охрид.
Се приклучувам на задоволните од новата палета на Catrice. Преубави се боите, многу лесно се бленда и пигментирана е многу. Толку успеав да доловам со телефон, во живо беа препреубави боите. Користено: Палета: Catrice slim eyeshadow palette next-gen nudes Маскара - Max factor 2000 calorie Сет за веѓи - s-he Црно моливче на Аура Пудра - wet n wild Коректор - avon color trend Бронзер и хајлајтер - max & more Кармин - Baolishi бр. 16
Имав кратко работа до маало и ме мрзеше туш да ставам, па викам ај со црно моливче ќе импровизирам. Ретко т.е ич не носам црно моливче на водената линија ама не испадна толку лошо ко шо мислев иако повеќе ми се допаѓа бело како ми стои ама ај ко за промена еднаш... Користено: Сенки - USHAS Маскара - max factor 2000 calorie Црно моливче - Аура Сет за веѓи - s-he Коректор - Aura correct me Хајлајтер - Max & more
Леле преубавааааа! Следен пат кога ќе треба да се нашминкам за некаде, ќе црпам инспирација од сликава. Многу ми се допаѓа!