Имав кратко работа до маало и ме мрзеше туш да ставам, па викам ај со црно моливче ќе импровизирам. Ретко т.е ич не носам црно моливче на водената линија ама не испадна толку лошо ко шо мислев иако повеќе ми се допаѓа бело како ми стои ама ај ко за промена еднаш... Користено: Сенки - USHAS Маскара - max factor 2000 calorie Црно моливче - Аура Сет за веѓи - s-he Коректор - Aura correct me Хајлајтер - Max & more
Леле преубавааааа! Следен пат кога ќе треба да се нашминкам за некаде, ќе црпам инспирација од сликава. Многу ми се допаѓа!
Прекрасна шминката Ако не ти е тешко да пишеш што користеше за усни и бројчето, одамна се трудам да најдам ваква нијанса Фала
Цела уста ја пополнив со моливчето во нијанса 225, па ставив од карминот во нијанса 10 и на крај од руменилото. @poppie фала ти многу треба малку да повежбам на други луѓе. Да се смири ситуацијава со коронава и тоа ќе биде.
Сенките може не ги бива ама преубаво око имаш, и боја и капаци за шминкање. Веѓите и трепките исто ти се преубави. Природно големи трепки имаш нели, не е до маскарата...? Прашувам зошто убаво личи кај тебе ама ја мали трепки имам и која и да ја ставам не го имам овој ефект... И вака нежна шминка убаво ти стои.
Фала ти Да, имам природно долги и густи трепки и не можев долго време да си најдам маскара што само ќе им даде волумен а нема да ги лепи. Оваа е топ маскара за трепки како моите.
Извинете за офтопик @Dream-Girl купи си ја маскарата на катрис, eyeconista во портокалово пакување. Јас имам мали и ретки трепки, а со таа маскара изгледаат долги и со волумен.
Ја имам зелената на Катрис, во ред е кога ќе ја ставам, но за брзо после некако ми се губи волуменот, добро во споредба со други маскари е подобра да. А и што маскара и да ставам не личи ко на долги трепки сепак. До моите трепки е. @S.W.A.G навистина ти е погодена многу маскарата, првпат гледам на некој од ГР маскарата толку добро да му е погодена. Само вежбање и убави четки. Со тек на време се повеќе и повеќе ќе се испраксираш и ќе видиш што ти прилега на лицето и твоите црти.
Имаш ли доволно храброст да снимаш туторијали и да ги ставаш на јутуб? Доколку веќе имаш, би сакала да видам.
Makeup revolution Define&Conceal foundation 05 and concealer c7 Eyeshadow: Techniq Eyebrow: Essence gel brow and focalure eye pencil Sunkissed “Fall in love” multi bronzing and highlights - го обожавам бронзеров со хајлатерите, остава убава боја и може да се надогради. Wet’n’wild highlights - нежно розевиот. Кармин од авон - marvelous mocha Mascara Catrice Туш - golden rose
Те умрев од цитирање денес ама прекрасна ти е шминкава, една од твоите најдобри до сега. Колку убаво жолта сенка ти стои, па и дека си исончана, ептен убаво личи. Инаку менѓушите да не ти се од Македонија случајно? Ептен ми се свиѓаат.
Леле какви прекрасни коментари, не очекував. Обетките ми се од Малта купени. Ќе ти пишам лп. Уште еднаш благодарам за комплиментите. @edna_malecka Ти благодарам и на тебе. За караниците .
Ме изненади женска Не знам зошто, ама имав замислено лоша слика за тебе.Sorry Бубаче ни била една од најубавите форумџики.