Предобро се совпаѓаат боиве со твојот тен, боја на очи и боја на коса. Естетски топ И секогаш сум ЗА излегување од клишето со шминка.
@India Vegite ako mozis da gi spustis nadolu po kraevite..vaka pravi deluvaat epten vestacki. Sekako toa e moe mislenje
Преубава си. Само сакам да ми кажеш што користеше ме интересира која бројка ти е пудрата а и кармин ли ти е сајче ли ти е многу ми се допадна би ти се заблагодарила многу ако ми кажеш уште еднаш многу убаво си нашминкана
- Течна пудра: Farmasi Vfx pro camera readу; - Камена пудра: Farmasi Vfx pro camera ready; - Бронзер: Авон бисери warm glow; - Хајлајтер: Yves Rocher нијанса 04 beige dore (што е сенка за очи); - Сенки: Авон; - Туш: Eveline водоотпорен; - Маскара: GR Maxim eyes; - Кармин: GR longstay liquid matte 18.
@India не ги спуштај веѓите надолу, само не ги цртај толку на почетокот. Вакви кренати веѓи сакаат и поприроден изглед, инаку формата ми се допаѓа. @Gage997 ти од некое списание да не си излезена? @Nefertiti. Сенките и ајлајнерот се совршено нанесени, но нешто ми се чини too much...најверојатно е до самите бои на сликата или нијансата на карминот.
Моливчето на усни ми се чини е доста потемно од карминот, јас би ставила по слична нијанса ама може така само ми изгледа, а косата ти е прекрасна, бојата ти ја обожавам
Види го прикачениот фајл 630071 Сенки - Aura romantic sunset palette Туш и бело моливче - Малена Маскара - Catrice Eyeconista Веѓи - сет за веѓи s-he Хајлајтер и бронзер - Max & More Коректор - Аура Пудра - wet n wild Кармин - течен мат кармин на maybelline бр. 50 voyager
@Dream-Girl ептен профи ти се исенчани очите, браво! Те замислувам само со nude кармин, така повеќе би дошле до израз. Ставаше некоја посебна подлога на капакот или стварно се толку пигментирани сенките?
Фала Преубави се сенките и многу се пигментирани, само коректор ставив ко вообичаено како подлога. Аура навистина многу убави, квалитетни сенки имаат и јаки бои што се познаваат. @piksooki фала
Конечно излезе од комфорт зоната мн ми се допаѓа и баш сакам да те видам да експериментираш уште повеќе