Незнам дали има врска дали ќе видиш еден пост или да пратиш серија на постови од ист член во темава, ама мене ми има врска пошто ја гледам наназад и секогаш била на сигурната страна, секогаш фино убаво но секогаш мн суптилно и мене ме радува што се одлучила да смени на нешто подраматично, да проба да види нешто поинакво. Јас мн сакам кога гледам некој како си го развива вкусот и експериментира, и @Dream-Girl баш те поддржувам да си пробуваш нови работи и да ни покажуваш тука
Сакам јака шминка, но ретко имам прилика да носам, сега имав и затоа испадна вака. Може личи нападно не викам не, секој со свој стил и вкус на шминка, лично ја обожавам јак црвен кармин и не ни поседувам светло кафени за да ставев и не ми стојат баш и вака испадна, а розев немаше да иде на ова . Ете можда треба да докупам некој нјуд за вакви пригоди. Секако ќе споделувам, а сменам нешто сенки или нова нијанса кармин одма викам да споделам у темата за слики од наша шминка хаха, ко навика е.
Абе супер си, јас викам уште повеќе опушти се, кога имаш мерак пробувај различни работи така ќе си откриеш нови финти
Каква врска има тоа дали следнам нешто или не. Кажав за моменталната слика дека едно треба да се неутрализира. Нека експериментира, не и забранив. Се гледа дека е океј сенчањето. Само едноставно карминот боде во очи. Од критики се учи.
Mene mi e omilena @Dream-Girl vo temava,edvaj cekam da spodeli nesto. Poslednovo i e vrv,sleden vikend kje go rekreiram istiov look. Sakam i jas povekje vakvi vecherni makeup looks od nea.
Според мене, се' си е како што треба, преубаво изгледаш Не носиш на очи глитери па да е премногу. Мада - во шминка нема правила, она што е правило е дека е добро изблендано, а комбинација на бои, јачина... се' е индивидуална работа. Со оглед дека на очи имаш релативно неутрални бои, супер си ми со црвен кармин.
Извинете што е потемно, пред излегување се сликнав. Golden rose eyeliner MODA маскара Мalena моливче за веѓи Lipline pencil 065 Naked 10 matte lipstick Fit me пудра Avon color trend коректор Goldriga сенки
Палета: Catrice slim eyeshadow palette next-gen nudes Маскара - Max factor 2000 calorie Сет за веѓи - s-he Бело моливче - Малена Коректор - Аура
Палета: Aura romantic sunset palette Маскара - Catrice eyeconista Сет за веѓи - s-he Бело моливче - Малена Коректор - Аура Сликано е после неколку саати носење и малку веѓите и белото моливче ми се подизбришани ама мислам се гледа другото...
Конечно залади есенски да можам да се нашминкам. Пудрата ми двои бидејќи имам уште тен од сонцето,кога ќе спадне ќе ми биде тамн,пудрата и коректорот е на mur. Карминот е од Авон, хајлајтерот на Mur, бронзер Авон. Туш и веѓи Golden roses. Маскара Catrice Сенки Maybline burgundy
Устата мие too much i know Користено : Сенки на револушн , Пудра Мејбелин фит ме , Хајлајт кико , контури на есенс , моливче некое на есенс избришано е името , веѓи есенс
Искрено си имала и подобри верзии од твојата шминка. Не ми се допаѓа бојата на карминот како ти доаѓа до израз со целовкупниот изглед. Те затвора некако,друго се е океј,очите топ,обожавам плаво.