Пудра дебора, коректор ревуар, сенки аура и лумс, кармин ревуар, трепки минисо, бронзер и руменило аура, хајлајтер катрис.
Спојлер: Користено Bourjois пудра, Essence camouflage коректор, RCMA no colour пудра во прав, Make up revolution бронзер, Aura руменило, Laura Geller хајлајтер, Make up revolution Tammy palette, GR маскара, Essence маскара за веѓи, Essence сјај за усни
Немам зборови, совршено Преубаво изблендирано, одличен избор на бои. Одговара и со тенот и со окото. Браво!
Фалаа! Инаку, боите беа рандом избрани со random number generator, сакав малку да поиграм со шминката, па ја направив оваа комбинација од избраните бои )
Преубава сиМожам да ти дадам совет само, со оглед дека имаш сини очи, користи повеќе виолетови тонови, даваат огромен контраст на очите, плус имаш светол тен, ќе зрачиш. Но, и ништо да не ставиш, би ти стоело, на тие очи убави, кој гледа во шминка
Фала многу! Инаку бојата на очите ми е меѓу зелена и сина, во зависност на бојата на сенката, или сина или зелена боја доаѓа до израз, затоа тука изгледаат сини .. Имам нарачано палети со сино-виолетови и розево-виолетови тонови, па чекам да ми стасаат и веднаш ќе ги испробам, па ќе постирам фотка тука
Многу убаво ти стои златна сенка со бојата на косата. Колку личите со @Dream-Girl како сестра да и си.
Хаха, можно е слични очиња имаме. Баш ќе пробам со златна сенка и јас деновиве како ќе бидам, па да видиме дали и мене ќе ми стои ко на @CameliaMiller. Повеќе сум по сребрена, таман да сменам.
За по дома, инспирирана од двојничката @CameliaMiller. Спојлер: :) Тушот ми се утна и поправајќи го испадна вака, не е мој стил ама добредојдени се критики, не ми се свиѓа многу ни мене али криво ми беше да не објавам на толку сликање. Последната слика е со макро опција сликана, затоа е така ептен зумирано и имам трепки, само не се познаваат . Користено: Туш и бело моливче - Малена Коректор - Аура Маскара - Catrice eyeconista Веѓи - сет s-he Сенки - USHAS кафената и златната е од хајлајтерите на Аура