Леле карминов ми е право разочарување, првиот пат кога го нарачав феноменален, вториот пат, иста шифра ист број исто се, сосема друга текстура, сосема друга броја, четка... Не знам точен број ама ќе одам после до студио и ќе ти го сликнам
Пудра авон, коректор есенс, брозер аура и дебора, хајлајтер катрис, руменило аура, кармин аура, сенки аура и катрис, веѓи аура. @Dream-Girl еве ја и таа.
Супер си. На инста стори многу ми се допадна како ти стои шминката со црвениот кармин, перфектно беше така.
Оддамна немам ставено слика овде месецов дали три пати се имам шминкано. Само да кажам дека сум позитивно изненадена од пудрата на Catrice, се препотив од што бев наоблечена, пудрата не ни мрдна 6 часа од лицето. За мрсно лице е одлична навистина
Пoдлога за пудра: Smashbox Пудра: Mac Studio fix fluid Контури: Makeup revolution стик пудра Коректор: Makeup revolution Define & Conceal Банана пудра во прав: Ben Nye База за сенка: Urban Decay Сенки: Technique, Kiko Milano Туш за очи: Revolution, Golden Roses Маскара: Essence Веѓи: Golden roses, Essence Молив за усни: Essence Кармин Essence Течен кармин: Catrice liquid lipstick Бронзер: Авон glow Хајлајтер: Makeup revolution
2021 ја пречекав со најголемата насмевка Спојлер: Употребено Bourjois 123 foundation, Essence concealer, Rimmel stay mat powder, Aura blush, Make up revolution bronzer , Make up revolution highlighter, Essence brow gel, Essence mascara, Tati eyeshadow palette, Bourjois velvet rouge edition in Hot peper + Wet n wild megalast in Stoplight red