Ти благодарам многу Имам пишано и претходно за трепките, мои се но уште не ми се пуштени во продажба, наскоро би требало да бидат па ќе ви постирам
И јас се согласувам со бубче, враќав низ темава и јас пред неколку години вака сум ги правела, не е нешто страшно но мислам дека поубаво ќе ти стојат поприродни, секако прави си ги како тебе ти се допаѓаат, ова е само добронамерен совет. Премногу Ти благодарам, не можам да ви опишам колку ми ја кревате самодовербата со ова, во принцип ја имам но за јутјуб никогаш, страв, срам, се по ред хахаха. Ама вака мислам дека благодарение на Вашиве коментари ќе почнам со снимање. Уште еднаш многу ти благодарам, и тебе и на сите останати за преубавите коментари
@CrAzZyYy Bravo,odlichno shminkash.Isto I od mene imash podrrska,samo prodlozhi taka.Imash ogromen talent. Shminkash li drugi devojki?So vakov talent mozhes da uspeesh I na toa pole.
Ти благодарам од се срце, па отворив свое дтудио, ама се случи што се случи сп коронава и сега го затворив да не плаќам кирија, па здравје боже кога ќе помине се ова ќе отворам пак
Ви благодарам од се срце.Па вака неодамна започнав да шминкам и други девојки и да Ви кажам ми оди добро работата,сакам да експериментирам со шминката секогаш,едноставно како хоби ми е хаха.Инаку за веѓите користев моливче од Аура.
Од алиекспрес се, кога пристигнаа беа ненормално долги (не мислев дека ќе бидат толкави), па јас ги кратев со ножички
Ќе можи да ми кажиш кој кармин/сјај го користеше? @sweettttgirl Совршено посебно тушот. Кој го користиш?
Евее сега се нашминкав за до дневна Спојлер: Слика Спојлер: Користени производи пудра: Krylan Supra Камена Пудра и бронзер: Wet n wild Хајлајтер: Revolution Веѓи: Loreal Paradise pomada Сенки: Tati Beauty Молив за уста: Aura Кармин: Maybelline & Golden Rose Сјај: Avon & Trend it up Пигменти: мои се, наскоро во продажба на инстаграм eldibeautyshop
Навистина браво, шминката е нежна и едноставна и ја користиш на најправилен начин Исто и ти си преубава