Пудра: Боржоа123 Коректор: Аура Молив за веѓи : Аура 06 Подлога за очи : Фармаси Сенки: Худа Бјути Маскара: Фармаси Хајлајтер и Руж : Ингрид Креон за усни: Аура 31 Кармин: Фармаси 103
Колку си убава и нежна, шминката само уште повеќе ти ја истакнува природната убавина, супер си ги знаеш цртите
@Bebulleee доказ како шминката можи да краси и да истакни природна убавина, како и што ти пишале погоре. Ретко коментирам ама прекрасно е. Карминот ти е нанесен како за Холивудски филм.
Спојлер Пудра MAC Сенка bareMinerals Креон Maybelline Tattoo liner Кармин NYX Молив за веѓи Radiant Руменило Too Faced
Пудра катрис, коректор тренд ит ап, бронзер и руменило аура, хајлајтер wet n wild, веѓи аура и маскара од есенс, сенки wet n wild и катрис дизни палетата, кармин аура и ревуар, маскара авон и есенс
Пудра фармаси, бронзер и руменило аура, хајлајтер катрис. Очи - дизни палета од катрис, моно сенка од ревуар, туш ревуар, црно моливче есенс и трепки косич Усни црвено моливче од Евелин и кармин аура
Чекам да дојди ден и јас вака перфектно да си ставам црна смоуки сенка, а да не изгледам како вампирка. Совршено е.
Essence - Ariel eyeshadow palette Malena - Devil Luxury Lashes Mascara S-he - сет за веѓи Malena - Eyeliner
Ајлајнерот. Како си задоволна од пигментираноста на оваа палета, дали лесно се блендаат сенките? Вака изгледаат нежни и убави тие сенки што си ги нанела.
Првпат ја користев, но позитивно мислење имам засега. Јас ептен и малку нанесов од сенките, бидејќи сакав нежна дневна шминка, ми се видоа доста пигментирани од прво користење. Да се нашминкам поинтензивно, па би оформила целосно мислење околу палетата. Но, вака е убава, ми се допадна.