Ставааај, немој моите слики да те обесхрабруваат воопшто, јас вежбам и вежбам со години, плуд бев и на курс да се доусовршам. Така да слободно објавувај и вежбаш, и дамата ќе приметиш дека секоја слика ќе ти биде се подобра и подобра, плус ако треба совет, мислење или помош тука сум. Еве јас сама на себе пример сега ди замерувам за нијансата на веѓите, не ми одговара воопшто дури и на зелено удора, ама не сакав да ја средувам во апликации сакав реално да се гледа, па за друг пат ке знам дека таа нијанса не ми одговара. И ти благодарам на комплиментот. Ти благодарам навистина, многу ми значи. Бацкии и гушки за сите
Пудра: Боржоа123 Коректор: Аура Молив за веѓи : Аура 06 Подлога за очи : Фармаси Сенки: Худа Бјути Маскара: Фармаси Хајлајтер и Руж : Ингрид Креон за усни: Аура 31 Кармин: Фармаси 103
Колку си убава и нежна, шминката само уште повеќе ти ја истакнува природната убавина, супер си ги знаеш цртите
@Bebulleee доказ како шминката можи да краси и да истакни природна убавина, како и што ти пишале погоре. Ретко коментирам ама прекрасно е. Карминот ти е нанесен како за Холивудски филм.
Спојлер Пудра MAC Сенка bareMinerals Креон Maybelline Tattoo liner Кармин NYX Молив за веѓи Radiant Руменило Too Faced
Пудра катрис, коректор тренд ит ап, бронзер и руменило аура, хајлајтер wet n wild, веѓи аура и маскара од есенс, сенки wet n wild и катрис дизни палетата, кармин аура и ревуар, маскара авон и есенс
Пудра фармаси, бронзер и руменило аура, хајлајтер катрис. Очи - дизни палета од катрис, моно сенка од ревуар, туш ревуар, црно моливче есенс и трепки косич Усни црвено моливче од Евелин и кармин аура
Чекам да дојди ден и јас вака перфектно да си ставам црна смоуки сенка, а да не изгледам како вампирка. Совршено е.