Пудра - bell Коректор - ревуар Веѓи - римел Очи - моливче од аура и сенка од аура од палетата Paradise Кармин - aden 26 Маскара есенс Бронзер, хајлајтер и руменило аура
Леле предобро . Кое моливче за очи го имаш користено? Да помине коронава и само вака нашминкана ќе се шетам, алал да ти е
Етеее знаев дека нешто сум забправила да пишам, во водената линија имам гел ајлајнер на INGLOT. Ти благодарам многу навистина ми значат сите коментари затоа што планирам ова да ми биде професија, така да и јас чекам коронава да поминее
@marta993 xpress eye pencil 606. Многу убава е нијансата ама над неа ставив и сенка од Paradise палетата. Ако сакаш ќе ти ја сликам комбинацијата. @Ivanna23. ти благодарам @CrAzZyYy ми се појави на инста па те заследив. Супер шминка и видеата ти се одлични.
Избришани ми се називите, неколку постови горе ги прикачив како сликичка, полесно ке ти биде така да ги најдеш @marama приметиив те заследив и јас тебе
Многу си убава Туку пудрава преубаво ти изгледа на лицето, стварно е толку убава (ме фати мерак да си ја купам што те видов како добро ти стои), задоволна си?
Фала ти многу Инаку пудрата е одлична со средна покривна моќ... Имам комбинирана кожа, дополнително ја сетирам со транслуцентна пудра и ми издржува 8+ часа со сигурност! Нешто што исто ми е важно е тоа дека не ми се пресликува на маската Некои места кои ми беа покритични како моментално активни акни или пак црвенила со коректор дополнително ги покрив затоа што на пудрата ѝ требаше малку помош.. За секој ден е измислена