Прајмер bell, пудра фармаси, бронзер wet'n wild, веѓи есенс, очи моливчиња од есенс, аура, авон, ревуар, трепки аура, руменило аура, хајлајтер есенс, усни аура
Се надевам не е проблем што квалитетот на сликите не е баш најдобар, исечени се од селфи. Пудра - Catrice True Skin Коректор - Aura Correct me Маскара - Essence Lash Princess Палета - Max & More и Essence - Ariel Туш - Малена Веѓи - сет за средување веѓи од s- he Кармин - Maybelline Matte Ink - 130 Self Starter
Еве нешто од моето секојдневие Спојлер: Користени производи ова е од пред некој ден така да се надевам ќе напишам се. Пудра: новата на Catrice не ми текнува како се вика Коректор: Revolution Бронзер: Wet n wild Хајлајтер: Catroce Веѓи: Loreal Paradise помада Кармин: Max Factor нијанса: Red Luxury Маскара: Maybelline
Kako be ispagate vaka ubavo so poveke nijansi senka jas da stavam vaka kako plasilo ke licam, koja marka se senkite uvbavi pigmenti epten?
Sample Beauty, ја нарачав од Beautybay Инаку на јутуб има многу видеа за комбинирање нијанси како што е видеово, погледни
Не се плаши да си играш со боите, само треба да блендаш да ги соединиш. Мене во глава ми се прават идеи,па во реалност убаво испаѓа. А и на инста често гледам видеа.
Морам слика од интернет да ставам зошто мојот е скроз избледен едвај ја најдов нијансата. Но мислам дека од оваа колекција овој е единствен црвен. На сликава делува малце портокалово но во живо е баш црвена со син подтон така што ги избелува и забите визуелно
Шминкава може не е сечив ‘cup of tea’, но јас уживам во неа Спојлер: Употребено Essence pretty natural, Aura correct me, Rimmel stay matte powder, Revolution bronzer, Trend up blush, Aura highlighter, Essence brow mascara, Juvia’s place The Festival palette, GR mascara, Labello