Сенки: Wet en Wild Туш Essence Веѓи Golden Rose + Essence Пудра Mac studio fix fluid Коректор Makeup revolution Define&Conceal Руш - не знам како се вика Маскара Maybelline Кармин Luxe + Catrice *Со овој туш многу тешко да се испрактисирам и затоа не е како што треба нанесен, а за веѓите не ги сакам многу цртани.
Некако успеав да се сликам со главна камера, би било пожелно сите да ставаме слики без било каков ефект за да се видат вистински како стојат производите на лицето. Пудрава не е никако да се користи со пудра камена. Барем мене не ми се допаѓа како ми стои. Самата пудра е доста мат, па ако се нанесе камена или во прав, се гледаат сите неправилности на лицето. Веќе почнав да одбегнувам пудри со силен мат ефект. Имам ставено еден слој пудра инаку. За сенка, имам ставено од бронзерот и малку од хајлајтерот под веѓата.
Се обидов да ги доловам најдобро што можам нијансите на сенките... Хајлајтерот (бело светкавата нијанса) е од Max & More Виолетовите нијанси се од палетата на wet n wild со 32 сенки што е Маскара - Essence Lash Princess Туш и бело моливче - Малена Коректор и пудра - Аура Веѓи - сет за веѓи од s-he
Не ми е специјално за темава сликана, сечена е, па не се баш доловени боите. Класика очиве ми се или вака или само туш
Карминот е нијанса како сенката ама за жал на слика е излезен доста посветло. Користено: Прајмер и пудра од Bell Коректор trend it up Маскара essence Сенките се од палетата на Катрис во број 10 Молив за веѓи римел и маскара за веѓи аура Бронзер wet'n wild Руменило аура Хајлајтер essence Кармин авон
Хајлајтер во 2021 се става така glowy ?? Пошо во јануар 2020 мене ми застaна врeмето Спојлер: После 5 часа носење шминка Спојлер Пудра manhattan Коректор аура Сенки морфи и мур Туш аура Маскара oriflame Кармин bh cosmetics Хајлајтер mur i wet and wild
Пудра ингрид идеал мат Коректор, руменило, маскара за веѓи, кармин аура Бронзер дебора Хајлајтер и сенки wet'n wild Сенки maybelline Туш top face Маскара авон Молив за веѓи римел
Пудра и маскара бел, коректор тренд ит ап, бронзер, руменило аура, хајлајтер и сенки вет'н вајлд, туш кармин од аура, кармин и веѓи аура