Сликава ми е малку по стара, но најомилениот makeup до сега. Спојлер: Производи Пудра, молив и кармин за уста Sephora, палета со сенки Kat Von D, Maybelline ајлајнер, молив за очи и маскара.
Ништо спешл, everyday look Трепките ми се испоместиле Користено: Revlon пудра Colorstay Бронзер Trend Up Молив за очи Avon Black ice Сенки Essence Маскара Avon Spectra lash Кармин Farmasi некоја си бројка 05
Пудра фармаси и катрис Коректор и хајлајтер габрини Бронзер, маскара за веѓи аура Маскара бел Сенки авон палетата into the sunset, сјај за усни авон
Спојлер Пудра: Seventeen - Natural Velvet, Essence - All about matt Кармин: Mark - Pinking about you, Pure pink Хајлајтер: Stick од Impala Руменило: некои перли од Авон Маскара: Avon - Color Trend + трепки Веѓи: Avon - Mark (не ставам многу пошто не ме бива) Ајлајнер: Golden rose Сенките се од Wet n Wild Целосно поубо е, вака сечено-лепено.
Спојлер: :) Види го прикачениот фајл 699839 Пудра - Catrice true skin Коректор - Аура correct me Туш и бело моливче - Малена Руж - Аура honeymoon honey 216 Хајлајтер - Max & More Палета - DoDo Girl Маскара - Essence Lash Princess Веѓи - сет за веѓи од s-he stylezone Кармин - течен мат кармин од GR бр. 21 (Ич не сум задоволна, се измачив да го нанесам, многу лошо се познаваше по краевите на устата, сто пати го пребришав и преставав и само од пиење кафе пола се избриша, а нијансата е преубава, многу сакам вакви бои. Може ради топлото ама дефинитивно не би купила пак ваков кармин. Ваква нијанса кармин ако имате препорачајте ми. )
Ова е шминка од 2019 година, но сепак сакав да ја споделам бидејќи сама се шминкав и добро испадна. Се сеќавам само дека користев сенка црна моно мат од Golden rose, хајлајтер од Catrice, пудра од Oriflame и бронзени перли од Oriflame Giordani Gold.
Спојлер 1. Се' исто како претходно, само без ајлајнер и карминот Stay Matte од Essence. 2. Забите намерно ги кријам, си ги нејќам. 3. Не носам пижама, така ви се чини. 4. Не знам да се сликам. Сенките подобро да се видат...
Благодарам многу❤️ Па можеби ќе пробам и шминка онака за ќеф и ќе објавам, бидејќи одамна сакав да испробам разни шминки дома, а и едни четки што уште нови стојат Иначе и ти имаш многу добри изгледи што си се шминкала во темава❤️
Долго не се шминкав ради маските. Палетата беше причина да почнам пак. Многу ми се убави боите, сите ги испробав, само сините не. Знам масовно се купуваше од членките тука, оправдано. Многу гушки.
Спојлер: Користени производи пудра: kryolan vita Камена пудра и во прав : Rimel/Flormar Контура: Wet n wild Сенки: Tati Beauty Пигменти светки: El Di Beauty shop Веѓи: моливче Golden Rose Хајлајтер: Revolution Руменило: Аura Молив за уста: Rimel Cappuccino Кармин:Golden Rose/ Loreal Сјај: Aura
Спојлер Со макро камера и блиц е сликнато затоа вака светките и долните трепки се толку до израз. За по дома иначе нешто сакав да пробам. Користено: Палета и хајлајтер Max & More Бело моливче - Малена Црно моливче - Аура Коректор - Аура Маскара - Essence Lash Princess Веѓи - Сет за веѓи од s-he Туш - Малена
Пудра и хајлајтер габрини Коректор тренд ит ап wetnwild палетата со 32 сенки Маскара бел Веѓи, бронзер аура Кармин аден и авон