Камерата на телефонот има опција да се подеси за макро слика, детално и од блиску фаќа се камерата вака, особено за очи и шминка сликање многу ми се свиѓа, па затоа нагласив дека е така сликнато.
Од s-he, 040 perfect nude е бројчето, личи потемно кафен ама вака кога ќе се нанесе некоја измеѓу розево и кафено боја доаѓа. Фала ви на сите инаку.
Пудра авон super stay, веѓи аура моливче и маскара за веѓи, маскара bell, кармин аден, останатото е од avon oh so tokyo колекцијата.
Здравје, на пролет ќе правиме венчавка. Паметиш дека вети дека ќе ме шминкаш, нели? Прелепотица си значи
Спојлер: Користени производи Сенки Дебора, маскара Фармаси Double Lash extend, моливче ГР, туш Малена, трепки од Али
Големо благодарам лепоtitsе П. С. Не ме зезај, прв пат експериментирам со сенки во боја, од земјени тонови не мрднав.
Не сум љубител на плави нијанси сенки ама сакав да видам на исончано како ќе ми стои. Користено: Плаво моливче од Авон Сенките златни и кафени од палетата Max&More Пудра - Авон Коректор - Авон Маскара - Essence Lash Princess Веѓи - сет од s-he Бело моливче и туш - Малена
Пудра есенс, бронзер габрини, руменило и хајлајтер авон, туш авон, сенки катрис, маскара голден роуз, веѓи молив од римел и маскара на аура и кармин аура. @Dream-Girl преубаво!
Ме интересира ајлајнерот со што ти е нанесен? Со моливче, сенка? Многу убаво изгледа. За претходната слика со жолтата сенка и како кафен ајлајнер .