Со тенка четкичка и црна мат сенка од палетата од wet n wild. Е ваков тип е четкичкава, многу е мала само, со некоја палета ми беше ставена, не е ни некоја позната марка уопште ама ептен врши работа.
За на работа. Сенки Дебора, маскара Фармаси, самоостречко бело моливче Катрис, прајмеp Catrice Goodbye Pores, туш Малена, гел за веѓи Фармаси. П.С. Се враќам на неутрално за да не ме зеза лепотицата Кате за боите.
Коростени производи: Пудра - kryolan vita Коректор - loreal Сенки - revolution Пигмент плав под око - eldibeautyshop Веѓи - golden rose Бронзер - lums Хајлајтер - gabrini Молив за очи и уста - alverde Кармин - golden rose Трепки - eldibeautyshop
Пудра: Есте Лаудер Коректор: Мејкап револушн Сенки: Бјути Беј + Револушн Веѓи: Голден роуз + Есенц Бронзер: Авон Хајлајтер: Револушн Маскара: Катрис Кармин: Mac + Catrice *Линијата на усната скроз сум ја утнала
Пудра катрис тру скин, коректор габрини, моливче за усни флормар, кармин максфакстор, пигменти eldibeautyshop, туш кармин од аура, маскара bell
Битно инфооо.. Започнав со одржување обуки за шминка благодарение на Вашата поддршка во трмава, пресреќна сум и преблагодарна сум Ви, бидрјќи Вие ми ка другавте самодовербата. Наскоро можно е и видеа на јутјуб да почнам да објавувам. Ве сакам најмногу на свет А сегаа нешто секојдневно од мене за прв пат Коростени производи: Пудра - Catrice Коректор - loreal Веѓи - golden rose Бронзер - lums Хајлајтер - gabrini Кармин - golden rose Маскара: Maybelline