Слика со подобар квалитет немам. Роденденски мејкап. Користено: - Ariel eyeshadow palette - Malena eyeliner - Малена бело моливче - Essence Lash Princess маскара - Сет за веѓи s-he - Пудра catrice true skin - Коректор Аура Correct Me
Смени ги позите на кои си навикната за сликање марама, на видеа те гледав ептен убава и природна си но на сликите ко грч да те фаќа.
Спојлер: Користени производи Пудра - kryolan vita Коректор - loreal Сенки - Tati Beauty & Revolution Eyeliner - Inglot Веѓи - golden rose Бронзер - lums Хајлајтер - wet'n wild Крем моливче во водена линијa - Alverde Кармин - Aden Трепки - eldib eautyshop
Прекрасно браво! Си ја симнав сликата ќе ПРОБАМ да ја ископирам шминката, навистина многу ми се допаѓа п.с- да не имаш инстаграм, каде што постираш шминка и слично? Доколку имаш и го споделуваш тука, те молам пиши ми го во порака
Ајдее едвај чекам да видам, обавезно сликичка да ми пратиш Ти испраќам инста линк во порака, и Ти благодарам многу
Ти благодарам многу Да како што кажа marama, само побрзај зошто се н попуст 100 денари и нема многу избор во џамбо, за сити мол не знам.
Првпат коментирам у темава, ја две леви раце иам за шминкање, али ти си барбика. Имаш и природно убави црти на лицето, со шминка само ги доистакнуваш. Браво, ти си мој фаворит
Јас ја набавувам на големо од кај нив дирекно на инста можеш да им пишеш, иначр мислам дека во Schatze во Буњаковец дека имаат
Пудра: Есенц Прити Натурал Коректор: Мејкап револушн Сенка: Катрис Туш: Есенц Маскара: Катрис Веѓи: Голден Роуз Молив + гел за веѓи Есенц Ciate illumination ( го нанесов како бронзер на образите) Кармин: Малена моливче за очи + голден роуз кармин + есенц течен мат кармин.