Презадоволна сум,ја носев и во најжешкото еднаш и издржа. Јас си користам подлога а ти можеш и со камена да ја сетираш. Дефинитивно,пак би ја купила кога ќе ја потрошам.
Спојлер: :) Секојдневно, сликано е после неколку часа носење ама мислам дека се се познава добро. Користено: Сенки - Max & More Маскара - Essence Lash Princess Туш и бело моливче - Малена Руменило - Аура Пудра - Catrice True Skin Веѓи - s-he сет за веѓи Коректор за лице - Аура Кармин - GR 02 Peachy nude
Спојлер Понеделнички да разбијам монотонија у животот со розево... Користено: Сенки - DoDo Girl Palette Маскара - Essence Lash Princess Бело моливче - Малена Руменило - Аура Пудра - Catrice True Skin Веѓи - s-he сет за веѓи Коректор за лице - Аура Кармин - Avon Adoring Love
Спојлер Сенки - Max & More Маскара - Essence Lash Princess Бело моливче - Малена Виолетово моливче - Авон Туш - Малена Руменило - Аура Пудра - Catrice True Skin Веѓи - s-he сет за веѓи Коректор за лице - Аура Кармин - S-he 040 perfect nude
Хелоуу, пред се извинете за лошиот квалитет на сликите зошто скроз заборавив да се сликам за темава. Ставам две слики едната за да се долови сенката ( на таа слика фацата ми е розево виолетова од светлата на свадбата ) а другата да се долови тенот (тука сонцето ми смета па малце не се гледа сенката) Спојлер: Користени производи Светкав пигмент - el di beauty shop Пудра - kryolan supra Коректор - loreal Сенки - Tati Beauty & Revolution Eyeliner - Inglot Веѓи - golden rose Бронзер - lums Хајлајтер - wet'n wild, alverde & revolution Крем моливче во водена линијa - Alverde Моливче за уста - alverde Кармин golden rose Трепки - eldib eautyshop
Masko sum ne se razbiram mnogu od sminkanje ama vaka kako so gledam profesionalno se sminkas duri i mozes da se meris so profesionalnite sminkeri. Bravos
Спојлер: Користени производи Пудра: kryolan Камена: Rimel Бронзер: lums Пигменти (не се користени сенки на очите) : EL DI BEAUTY PIGMENTS Маскара: Golden Rose (розевата имитација на Loreal Paradise) Хајлајтер: Wet n wild Кармин:Aden Веѓи: Catrice
Користено: Веѓи - Малена Eyebrow Mascara Бело моливче - Малена Виолетово моливче - Авон Маскара - Catrice Eyeconista Сенки - Max&More Коректор - Аура Пудра - Avon Urban foundation
Преубави сте girls. Која нијанса/број е карминот, делува многу пигментирано и квалитетно? Марка Aden ги има во ДМ, не сум ги забележала, каде можам да најдам? Која е маскарата за веѓи поточно, многу убаво ти изгледаат веѓите? моливчето виолетово дали е со светки или е еднобојно, не можам добро да забележам( во потрага сум по некои јаки нијанси за smokey eyes со светки, баш ми се допаѓа бојата).
@BlackMistery Ти благодарам Маскарата за веѓи е оваа, ја земав во маркетот кит го, околу 110денари е мислам, само имаше околу 3 нијанси, пази кога ќе бираш, најсветлата ја земав и пак не е толку светла ко што очекував, но добро. Спојлер: 1 Моливчето виолетово е ова и има светки нежни во него, еве ќе ти го сликнам и моето да видиш како изгледа нијансата. Спојлер: 2
Ти благодарам многу, Аден има на штандовите на Рефан во џамбо и сити мол, и во гтц во продавничката до сендвичара нино. За жал нијанса не можам да ти кажам затоа што ми падна и го скршив па претурен ми е во тегличка. Но еден е таков дреч розев нема да го утнеш. Пигментацијата е врв но оваа нијанса е велвет мат, така што не се суши во целост. Ќе ја тагнам @marama во случај ако го има она да ти пише бројче
Нешто од мене за првпат Спојлер: Производи Пудра: Essence pretty natural Коректор: Maybelline Руменило: Rimmel Хајлајтер: Rimmel Кармин: Golden rose Веѓи: Essence Маскара: Max Factor Сенките се од Revolution