Очите супер ти се само веѓиве јас би ги направила малку посветли на почетокот и не би ги прецртала толку затоа што вака ми изгледа дека имаш убава форма на веѓи а вака те прават груба.
Истото и јас би го рекла како @Kimberly11 . Очите ти се убаво нашминкани, веѓите не ги цртај толку коцкасти и нападно напред и на крајот се познава тоа доцртаното, неприродно делува, се гледа дека не ти е таков обликот природно.
Се извинувам јас, ама не можам да се снајдам кој кармин е, 3 пати бев во дм и џабе. Ако не ти е тешко слика да видам како изгледа.
И моиве ги правеше подолги иако имам мали трепки, но сепак не беше нешто до толку уау, но добро сепак забележливи беа, плус како да ми ги лепеше и се ронеше, нешто не ми се погоди баш таа зелената лично, затоа и се изненадив колку добро изгледа кај тебе. Ја земав плавата, па ќе видам дали има разлика некоја, бар да не се рони и размачкува.
@koritsaki со што ја вадиш потоа маскарата Јас ја имам супер ми е Пробав со мицерална на биодерма и неутрогена и пак не ја вади баш убаво после тоа ден два ми се познава како црно дека сум била шминкана
Со масло за вадење шминка, моментално го користам на MAC. Задоволна сум, убаво вади шминка. Исто бев задоволна и од двофазното на Моса, бубаче што го спомна погоре.
Одамна не сум постирала а искористено: Уште не беше отворен римелот кога го сликав* да не испадне лажам Тушот знам дека напред е крш, се учам уште не се гледаше и онака, битно опашот е добар
Пудра enough, коректор ејми, руменило ла фера, хајлајтер течниот од аура, бронзер бел, маскара орифлејм, за веѓи и Сенка за очи палета за веѓи од орифлејм, на очите имам и од хајлајтерот низ цел капак За усните руменило од ла фера, молив боржуа и хајлајтерот од аура