На разни светлини сликано. Малку забегав со моливчето за усни (ја прецртав устата , а и нијансата ја утнав )
Ти благодарам многу Римелот на почетокот воопшто не ми се допаѓаше , не правеше ништо на трепките. Сега како помина месец ипол од отворањето , се подзасуши и многу подобар е
Maybelline active wear пудра Aura кармин, карминот како сенка за очи и кармин како туш Bell маскара и бронзер Amy's руменило и хајлајтер Golden rose сјај за усни El-di пигменти
преубаво се шминкаш може да ми кажеш која бројка ти е пудрата гледам користиш и на катрис па ако не ти е тешкоби те замолила да ставиш и слика, ти благодарам однапред.
Elf прајмер Bourjois пудра Maybeline коректор Rimmel транслуцентна пудра во прав Abh бронзер Rimmel руменило Avon хајлајтер во перли Simple beauty сенки за очи Maybeline маскара за очи Kiko milano кармин
Ако грешам не ми се лути, трајна шминка имаш на очите ? Не прочитав туш или моливче а предобро изгледа.
Даваат суптилен сјај, ништо спектакуларно ама мене ми се допаѓаат. Може малку се непрактични затоа што се перли ама се навикнав, башка 100 години ќе ми траат За дневна шминка се супер, нежен сјај, убаво и женствено.
Од март месец за прослава. Секојдневно вака, нешто постаро. Пудра Maybelline fit me, палета Revolution, се друго од Aura и Essence.
Многу е покривна. Тешка е за потоплиот период, за есен/зима е одлична. Летно време не ја користам само.