Старата ќе ја потрошам, ќе ја земам оваа од Maybelline за есен таман. Фала ти и многу убаво се шминкаш.
Aura пудра Maybeline коректор Aura молив за веѓи Aura туш за очи Essence сенки за очи Golden rose маскара за очи
Прекрасна шминка, те следам одамна на инста. Би сакала да објавуваш повеќе, убави идеи имаш за шминка што може да се применат. Сјаевите на Golden rose трајни ти се? Убаво изгледа на сликата сјајот, кој број е?
Ти благодарам најмногу Ова е miss beauty tint oil strawberry, не е лош ама не е нешто траен. Пријатен е на усните ама повеќе ми е како за нега него како дел од шминка.
Пудра maybelline fit me Maybelline коректор Трепки aliexpress Веѓи Aura Revolution сенки Контури Aura Golden rose кармин
Многу убаво. Мала сугестија да не ги правиш толку остри вегите, понежни малку да се само, се друго е супер. Кажи кое е карминчево, прејака нијанса е.
@Puellapulchra благодарам драга. @Dream-Girl при чупање нешто ги истенчив многу, пробував да ги поправам цртајќи и дополнително ги зезнав. Чекам да пораснат. Благодарам , креон е, еве слика, 08.
Спојлер Фала ти Еве ти слика, моливчето ми е нешто преубо во цела колекција на шминки, некои 100тина денари чини Не е зелено, плаво е