Мат изглед преферирам, баш вака да изгледа сакам. Фала на споделеното мислење, ќе си купам и јас. Твојава нијанса што ја имаш ќе ја барам, многу ми се допадна, сличен тен имаме, а многу убаво ти стои и одговара на тебе.
Хајлајтер - Revolution Трепки - Алиекспрес Веѓи - Аура Пудра - Аура Руменило - Авон Коректор - Мејбилајн Кармин - некој од Авон стар ми е, избришано е бројчето
Убава си многу. И на окото имаш нанесено хајлајтер? Пигментирано делува, кој хајлајтер од Револушн е?
Пудра: Catrice HD Liquid coverage Catrice True Skin high cover concealer Руменило: Catrice glowing multicolor Веѓи: Essence brow styling soap set Трепки: Kiss shy Туш:Catrice Сенки: Catrice Superbia vol 1.( не сум љубител на сенки,ептен малку,дури незабележително имам ставено ) Кармин : Catrice ,бројчето избришано
*Од палетата користен е хајлајтерот cookie *течната пудра прв пат ја користам , ме изненади многу во врска со трајноста, мат е и прв пат да не ја сетирам а да остане 6 часа и да не сјае лицето..
Течна пудра: it cosmetics Сенки: Urban Decay, палета Born to run Молив: Sheglam, Chroma Zone Маскара: Loreal Voluminous
Здравоо чупињаа Постарите членки можеби ме памтат Спојлер: Користено Пудра-Боби Броун Сенки - Револушн Веѓи - Есенс Бронзер - Есенс Хајлајтер - Бека течен хајлајтер Ајлајнер - Ши Трепки - Аура 13 Сјај - Кико