Прајмер, коректор, туш, маскара, бронзер, руменило - bell Пудра - topface Сенки - палета од катрис и течна од голден роуз Кармин и уште еден коректор - голден роуз
Преубава . Розеви, плави и зелени нијанси на сенки предобро ти стојат. И нијансата на карминот ти е многу погодена, кој број од ГР е?
Ти благодарам, од новите течни кармини број 11. Ама над него имам и од класик кармините на аура број 251.
Мислам дека поубаво ќе изгледа ако го изблендаш према внатрешноста моливчето. Некако многу остри линии ми изгледаат вака.
@Dream-Girl еве го моливчето @Emotional123 знам да сенка да изблендам и уста да направам вечита мука ми е Сепак фала ти на сугестијата ке се обидам следен пат
Ти благодарам. Еве го на слика, ти посакувам среќа ако решиш да го бараш бидејќи тешко се наоѓа секогаш е распродаден
Често го гледам на штандот на Есенс што е во склоп на маркетот во Рамстор. Баш пред некој ден имаше неколку.
Еее за германија не знам хаха ама ако го најдеш купувај го нема да згрешиш над секој кармин го ставам. не сум видела штанд на Есенс во Рамстор јас обично во ДМ го купувам кога ќе го начекам купувам неколку.