Пред и потоа на веѓите, се приметува кое што е Нацртано е со моливче на Golden Rose ама не ми текнува кое бројче, моево при крај е и го нема ама го имав земено најтемното. На крај имам поминато со Catrice Camouflage коректорот под и над веѓата со четка за коректор
Совет од мене како професионален шминкер, напротив, темните бои го зголемуваат окото. Боите го немаат истиот ефект кај облеката и шминката Само немој да нанесуваш црно моливче внатре, од надвор слободно
Јас би те замолила да снимиш едно видео за веѓи како ги средуваш и обликуваш пополнуваш све мене мн ми се допаѓа твојата форма
@macgirlmakeup секоја чест на туторијалите и на козметиката која ја употребуваш. Најлиску до професионален шминкер си. Мене ме воодушевуваш, нема видео кое не ти го имам изгледано по барем два пати
Благодарам многу за подршката имам стимулација да продолжам и понатаму да снимам. Инаку следат оваа недела уште видеа секоја критика и мислење се добредојдени поздрав
@macgirlmakeup интересно видео го гледав тоа пред малце. Инаку и пофалба за англискиот јазик не ти е лош и изговорот. Продолжи да правиш видеа.
Еве ја и мојата. Секогаш ставам само црно моливче над окото, затоа што друго нешто не ми стои, мали ми се очите. А и да, едното ми е како замижано, ама така сум родена - едното ми е позатворено.
Мене ми се затвора малку едното око секогаш кога се сликам со блиц, мислам дека се вика lazy eye Инаку, не дека имаш мали очи, туку и ти си како нас со спуштените капаци, погоре на темава има некои видеа за такви очи
@koritsaki Nemoj da se navredis ama na prvata slika epten se zabelezuva kolku loso e nanesen tusot pogotovo na kraevite. Inaku mi se dopaga kombinacijata na boi, ponezni oci a povpecatliv karmin .