Fala ti . Ovoj go imam staveno. Mn.sum.zadovolna ,ne ocekuvav deka im se tolku dobri matte karminive na Aura. So dva sloja i uste potemen e,no jas obicno po eden stavam.I mnogu e traen.
280 go zemav od DM.Taa cena im e sekade,okolu 300. Pa otkako ke stavam eden sloj,a uz pat i pijam i jadam so nego,no sepak mi trae po 4-5 casa.
Ти благодарам .. од скопје ли си ти .. јас сум од струмица кај нас нема дм ,, офф а гледам овдее колку добри работи имаат .. инаку производите што ги има во дм ги има ли во космо ,. девојки кои сте од струмица мислам дека има нов космо отворено во зградата на хоризонт .. потврдете ми ако сте сигурни јас со такси бев некна па не видов убаво ама мислам дека пипуваше космос.
За жал не е Космо како што имаше порано туку се работи за продавницата што се наоѓаше на старата чаршија Премиум Козметик е сега е преместена во зградата на Партизан само со поинакво име.
@koritsaki мн добро го имаш испраксано шминкањето средено и убаво изгледа..барем последниве неколку слики што ги заприметив.. за разлика од порано што беше по малку несмасно ..супер е, мн ми се допаѓа!