Добронамерен совет: Секогаш ставај од кремата за самопотемнување и на вратот, зашто вака многу се познава дека ти дели нијансата на лицето од нијансата на вратот. Сите креми за самопотемнување имаат портокалов подтон, а се гледа дека ти си неутрална, па навистина не изгледа добро така. Не е ниту до светлото, ниту до сенката, баш се приметува и во модни критики дека ти дели и тоа доста. Ако не ти се допадне како ќе ти стои и на вратот, подобро батали го, многу подобро и поприродно стои кремата на малку подисончана кожа.
Спојлер Ijas demek pravev eksperimenti so karmini. Prvo crven karmin staviv od strana, vo sredinata rozev I na kraj sjaj. I eve sto ispadna Mislam deka najubavo e so molivcinja ova da se pravi ama mene karminite mi bea pri raka pa mislam deka nee loso.
Lele da ,sabajle koga stanav i koga se poglednav imav razlika pogolemka pomegu liceto i vratot.I podocna staviv i na vratot i na dekolteto i sega mi e super. Site me prasaa kade sum go dobila tenot i da prodolzam da stavam zosto mi stoelo mn. ubavo.Malce e obvrska na sekoj nedela dena da se mackam,no ke razmislam. A inaku prirodno imam jas sreden ten,ne sum mn.bela.
Леле колку убаво ти стои ваква праскесто-златна сенка, ти ги истакнува очите и бојата ти доаѓа до израз скрос!
За на факс најобично,малку маскара,кафеаво моливче и кафеаво крем сенки од Авон. Иам криви очи или некое нарушување,само уште не знам кое е
Lelelele! Izvinete ako sum off ama moram da kazam... pomisliv deka ja gledam Dragana Mirkovic... preubava si
Па иако имам многу пати пишано , пак ќе пишам, пудрата вреди за парите стои од сабајле до вечер без да тежи на лицето , не се копира на облека , ова е веќе 4то шишенце што го користам и за ништо не ја менувам
Јас ја користам а имам мрсна кожа и добра ми е , пудрата не е мат за да ти прави проблеми , но незнам како е на многу суво лице , еве знам мимс89 кажуваше дека таа има суво лицеи на неа супер и била. Можеш да ја пробаш на тестер да видиш како ќе седи на твоето лице. Инаку можеш да се распрашаш во врска со Есте пудрите која е за сува кожа во Космо
многу добар кармин,од каде? @lovelife Погледни ги овие баш убаво обjаснето .Твоето чудно ми е некако не е убаво исенчано изгледа.A и еден совет кога би ги правела усните вакви очите поненападни поубаво изгледа.
Karminot e Wetnwild Vamp it up , od ebay go poracav , mnogu se dobri a evtini ovie karmini http://www.ebay.com/itm/32163254146...49&var=510525891057&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT