Извинете за лошиот квалитет кај што ми е сликана устата, ама камерата не ми се фокусираше и морав тоа со предна камера. И дур се изнасликав се стемни и оково е во темница малце Едит: на устата имам измешано две моливчиња, едно на Aura бр. 49 и другото на She бр. 1
Овој makeup look ти стои прекрасно. Нијансата на карминот е преубава, ти одговара со тенот и убаво ти ги дефинира усните. Кој кармин го користиш тука?
Fala ti . Prvo staviv karmin na Golden Rose ,Velvet matte,02,a potoa samo vo vnatresnosta na usnite moliv na Max Factor,colour elixir(Couture blush,10).Prviot na slikata.
Falaa ti go imam ama koga go nanesuvas na ustaa stanuva potemen hh zatoa i tuka izgleda podruga boja pa zatoa te prasav
Pa objasniv vo eden od predhodnite postovi denes,na slikata go imam karminov vo kombinacija so molivot za usni na Max Factor(boja:Couture blush ).Prvo nanesov od karminov na celi usni,a odposle molivot samo na vnatresnosta na usnite pomalce.
Девојκи цел живот се мачам да ставам туш но ниκаκо не ми успева, пρобав сеκаκо од сеκој агол и сеκогаш ми се тρесе ρаκата и оκото ми тρепеρи, дај κажете κаκо да се научам? Инаκу повеќе саκам да κоρистам течен со четκичκа..
Благодарам. Иначе треба вежбање и мене на почеток ми беше потешко и полошо нанесен. Прво го нанесувам на окото набрзина, ако го нанесуваш помалку ќе ти се тресат рацете и поголеми се шансите да згрешиш, после го правам тоа опафчето исто така на брзина само тргам линија и после ја бојам малце да ја здебелам.