@mirandaa можеби и си одговорила на некому се извинувам однапред ако се повторувам, но какво карминче имаш тука ставено? Нијансата е ептен убава. Исто и сенката каква е?
Fala ti. Senkite se ovie na Rimmel London. A karminot e istiot sto go nanesov i na poslednata slika sto ja staviv tuka.Megutoa na ovaa samo nego go imam staveno,bez moliv za usta.Ovoj ...02 br.
@mirandaa Преубава ми си.Секогаш нежно и умерено нашминкана.Само една мала забелешка за усните..Друг пат остави посветол простор и на горната усна бидеќи вака изгледа како да си го излижала карминот само на тоа место.No hard feelings
@koritsaki, од почетокот, од кога те приметив во темава, па до денес, твоето шминкање се има многу, многу подобрено. Интересни ми се и комбинациите што ги правиш со -впечатливи очи и впечатливи усни, наместо да одиш класично-едното секогаш да е помалку изразено. Ама..твоите трепки ниту на една слика не ми се допаѓаат. Не знам дали е до маскарата, сликата или не знам што.. Фино си нашминкана, ама трепките премногу ми упаѓаат во очи, од причина што никад не ми е како што треба, барем според мене. Се надевам нема да го земеш за зло коментаров, туку ќе го прифатиш како една конструктивна критика.
Сaдгрл , нoрмaлнo не се лутaм знaм декa мнoгуминa и претхoднo ми пишувaa вo врскa сo трепките декa не им се дoпaѓaaт декa се зaлепени итн..искренo незнaм и мене некaкo не ми се дoпaѓa кaкoв е резултaтoт сo мaскaрите a секaкo не кoристaм исушени мaскaри и нештo сличнo.. Дaли е oд штo брзaм секoгaш кoгa стaвaм мaскaрa дaли се плaшaм пoрaди леќиве штo ги нoсaм , дaли четкиве не ми oдгoвaрaaт oд мaскaрите. Инaку oдбегнувaм кoристење нa виткaч стрaв ми е дa не ми пaдне некoјa трепкa пa незнaм мoжеби требa вaквo нештo дa пoчнaм дa кoристaм
Fala ti mnogu. Inaku da,vo pravo si ,na slikive ne izgleda bas ubavo delot kaj usnite,no bidejki se sliknav posle otkako se vrativ doma,zabelezav deka ne e ist karminot,a i efektot koga se nasminkav odma pred 2-3 casa,no ne znaev vo momentot kako da go popravam toa,osven da go brisam,pa od pocetok,no me mrzese iskreno.
Миранда ми личи како актерка во Турска серија. Преубава со полни усни и долга коса. Кукла бе кукла. Најубава ни е на фемина
Мене во темава фаворит ми е @kim.k и би сакала почесто да гледам нејзини слики. @koritsaki мене ми смета веќе прашинава околу твоите трепки ама еве пак добронамерен совет. Виткачот ништо лошо не им прави на трепките, напротив, ги крева, го отвара поубаво окото и не ги кубе трепките. Јас користам пазарски, само внимавам гумичката да е од едниот крај до другиот, да не биде малку пократка, зошто тогаш ги губе. За да ти бидат поразделени, измиј една четка од постара маскара и расчешлувај ги, особено од горната страна.