Rimmel stay matte, golden rose tuš, essence molivce na usnu I kako bronzeno pokraj trepkite dole. Predna kamera pa ne se jaki boite.
@eloves nemam komjuter ni internet ni telefon nemam od kaj komsikata se uklucuvam ednas vo denot , ako ti nemozes da svatis toa vo red no nemoj da me napagas odma i neznam kako se ova citira pa vaka odgovoriv , i se izvinuvam sto pisuvam latinica ne saka da se smeni vo kirilica ,
i uste ova @eloves pisav na ovaa tema no nisto ne pobarav tuka samo rekov deka site se ubavi , ne sum zelna za vnimanie , nitu trolam , jas na druga tema pobarav pomos ne tuka , i nikomu nisto so sila ne pobarav , vo sekoj slucaj ne napagaj odma koga neznaes
Maskara-Masterpiece transform,Max Factor; Tus-L'oreal Super Liner; Karmin-Aura Absolute Matte(612); Malce staviv na kraevite senka na Max Factor(Dark Plum).
Еве ме од вчера, од свадба Карминот ми е избришан на првата слика, на втората се гледа Спојлер: УПОТРЕБЕНИ ПРОДУКТИ Лице -Smash box прајмер -Artdeco camouflage cream коректор -Este Lauder maximum cover пудра -Max factor creme puf камена пудра -AURA бронзер -Deborah руменило -NYX фиксатор Очи и веѓи -Urban decay база за очи -Sephora сет за веѓи -Flormar црна сенка -Classics виолетова сенка -Gosh туш -Loreal Million lashes маскара Усни -Zerva Royal red моливче -Seventeen Matte Lipstick 12 -Golden Rose 109
Добро девојче не те осудив само ти го видов мислењево и другите неколку и затоа прашав. Се извинувам ако грешам но има установи каде што може да се обратите ако стварно ви треба помош и тоа е тоа.
Женски сите што ве видов сте нежни и убави, не очекував дека има толку многу убави феминки, браво за сите
ај и јас да ставам, мерак ме фати а немам ништо поарно на лагер, следечи пут се сликам поарно. Јас најмногу користам бела сенка, без неа нема шанси.
Со сечењето на сликата се намалува квалитетот на сликата. Не се доловени воопшто вистинските бои, во живо беа многу поизразени. Карминчето е баш бордо. Иначе шминката ми беше за на свадба.
Женче ќорла сум па леќи се ама тука некаде се , а за вегите трчи, трчи па влакно.Сепак ти благодарам.