Fala ti. Na drugarka mi e,go poracala od eBay.Mat sjajcinja se,mnogu nijasni imaat.Dolgotrajni se mnogu i ne ja susat ustata.Ovoj konkretno e 03 brojce.MeNow se vikaat.
Leleee znaev dek ce me citiras hahah ama zaradi drugo ja oznaciv arti mu imav nesto kazuvano pa da vidi
Ednostavno nemam zborovi kolku e ubava, bar za mene a I nekolku drugarki sto ja koristat epten zadovolni se. Ja kupiv okolu 400den bese posto bila so plus nekoi prirodni raboti vo nea soznam sto.... jas ja koristev drugata vo crno pakovanje sto e ( ja imam postorano vo temata za pudra zirni ja) I taa e ubava ama ovaa e nova sega pa I vakva kupiv I dobri mi se dvete taa e 300 I nesto den neznam tocna cena. Izvini za lat od mob sum
Pa jas ne deka imam nesto da mi pokrie ama I toa malku sto e mi go pokriva, taka da neka kaze nekoj ako ima sto ima nesto na liceto dali mu go pokriva. Jas nemam suva koza, malce kako mrsna mi e I taman mi stoi pudrata a I dosta trae sto e vazno @buba4e89
Без коментари за веѓите ве молам, знам дека не се исчупани убаво ама овој блицов уште толку ме издава Иначе користев сенки од Catrice Absolute Rose, ја испробував денес прв пат
Oвде првo нaнесoв oд нoвaтa мaт пудрa нa Лoреaл - ми дaдoa тестер нo ептен темнa нијaнсa немaв пoјмa декa ќе ми биде дoтoлку пoртoкaлoвa и темнa нo стaвив и oд нa Make up forever и мaлку пoнoрмaлнo изгледaм
Јас па и незнам баш да се шминкам Вака малку поприродна спремна сум за на кафе !:сега уште само лабело да си ставам )
Втора вечер апсолвентска сама се шминкав. Користев Naked basics палета сенки Sephora палета сенки Tуш Golden Rouse Седафести сенки Meis Маскара Камена пудра Catherine Arley Течна пудра Avon Luxe И руменило за лице Фиксатор од Авон Кармин Avon Color Trend - Poppy Love