Темата е за покажување на твојата шминка, која ти сама си ја изведуваш. Не е за шминки од професионалци. За идниот пат да си знаеш
Ми се допаѓа, многу е едноставно, а изгледа како свечено и гламурозно. Инаку незнам зошто за ваква лесна работа си плаќала голема пара. Секој вака може да се нашминка.
Rose96 баш би сакала да те видам со некоја понападна шминка. Смоуки ај мислам дека перфектно ќе ти прилега за вечерно излегување. Те молам нашминкај се така и почастини не со една слика тука, за тие прекрасни сини очи
Прекрасно изгледаш, прекрасно лице, прекрасен тен.. Само пофалби. Инаку ми личиш на една глумица од турските серии(не ги гледам многу,но таа ми остави впечаток) аа еве ја прашав мајка ми за глумицата На малиот ага мајка му
Сама се шминкаше? Ако да, извини. Луѓе поентата на темата е да си ги покажиме НАШИТЕ таленти(антиталенти) не на професионални шминкери. Ако сакате отворете нова тема со таква цел, ама овде немојте да прикачувате слики што ве шминкале на шминкер нема смисла оти е офтопик.
Aко пречи слободно избришете ја Само сигурна сум дека не е единствена само мојава слика што е шминкана од професионалец,само ај...
Не е за пречење работата, туку сликата ти е офтопик. Најдобронамерно ти кажав, ете и не само тебе туку и на сите кои читаат бидејќи јас ја направив оваа тема и искрено многу си се радувам со неа. Финтата е да ја покажеме нашата лична шминка, а не професионална.
@Ana-Marija24 Фала ти многу, овде ги имам на Аура 04 На блогот имам пишувано за сите продукти еве линк http://rosee96.blogspot.com/2015/05/prom-night-2.html